/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tun på pizza
Fra : Lars Pedersen


Dato : 22-04-04 21:13

Er der nogen her der har erfaring med at lave pizza med tun?

Når jeg bestiller det på pizzeria er det altid med dåsetun, men hvis man
fandt nogen der virkeligt kunne finde ud af at lave gode pizzaer, ville de
så også bruge tun fra dåse?
(Jeg forsøgte mig på et tidspunkt med en tunsteak, men den blev tør og
kedelig inden osten smeltede.)




 
 
rasmus carlsen (22-04-2004)
Kommentar
Fra : rasmus carlsen


Dato : 22-04-04 21:19


"Lars Pedersen" <smeg@head.com> skrev i en meddelelse
news:40882765$0$138$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen her der har erfaring med at lave pizza med tun?
>
> Når jeg bestiller det på pizzeria er det altid med dåsetun, men hvis man
> fandt nogen der virkeligt kunne finde ud af at lave gode pizzaer, ville de
> så også bruge tun fra dåse?
> (Jeg forsøgte mig på et tidspunkt med en tunsteak, men den blev tør og
> kedelig inden osten smeltede.)

- ja det tror jeg gerne - tunbøffer skal ikke have ret meget. Men prøv at
købe nogle skiver røget tun og put dem på en lille fem minutters tid inden
pizzaen er færdig.

ras



M S (25-04-2004)
Kommentar
Fra : M S


Dato : 25-04-04 15:26

rasmus carlsen <rasmus[punktum]carlsen@tdcadsl.dk> skrev:
>
>"Lars Pedersen" <smeg@head.com> skrev
>i en meddelelse
>news:40882765$0$138$edfadb0f@dread11.
>news.tele.dk...
>> Er der nogen her der har erfaring
>>med at lave pizza med tun?
>>
>> Når jeg bestiller det på pizzeria
>>er det altid med dåsetun, men hvis man
>> fandt nogen der virkeligt kunne
>>finde ud af at lave gode pizzaer, ville de
>> så også bruge tun fra dåse?
>> (Jeg forsøgte mig på et tidspunkt
>>med en tunsteak, men den blev tør og
>> kedelig inden osten smeltede.)
>
>- ja det tror jeg gerne - tunbøffer
>skal ikke have ret meget. Men prøv at
>købe nogle skiver røget tun og put
>dem på en lille fem minutters tid inden
>pizzaen er færdig.
>
>ras


Nam, nam
--
Venlig Hilsen
Michael


Kevin Edelvang (25-04-2004)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 25-04-04 16:28

"Lars Pedersen" <smeg@head.com> wrote in message news

> Når jeg bestiller det på pizzeria er det altid med dåsetun, men hvis man
> fandt nogen der virkeligt kunne finde ud af at lave gode pizzaer, ville de
> så også bruge tun fra dåse?

Hernede i Rom, hvor jeg bor for tiden, smider de "daasetun" paa
tunpizzaer, ogsaa de "gode" steder. Det er sandsynligvis fordi, det
fungerer bedre end den friske. I oevrigt er "daasetun" ikke lig med
daarlig kvalitet, i hvert fald ikke hernede, hvor de goer meget ud af
konservestunens kvalitet... Det er heller ikke noedvendigvis super
billigt.

Tunpizza er bestemt ikke min favorit, men med tomat, ost og loeg eller
tomat, ost og oliven er bedst, synes jeg.

Mvh
Kevin Edelvang

Rikke Nielsen (29-04-2004)
Kommentar
Fra : Rikke Nielsen


Dato : 29-04-04 10:20

Hej NG.

Jeg tror at det er det bedste at bruge tun på dåse. Det bliver heller ikke
så tørt. Jeg tror også at dem med meget forstand på madlavning, vil
sige/bruge det samme. Jeg bruger også altid selv tun på dåse. Men om der er
forskel på det i vand og i olie, tør jeg ikke sige......
m.v.h Rikke.
"Lars Pedersen" <smeg@head.com> skrev i en meddelelse
news:40882765$0$138$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen her der har erfaring med at lave pizza med tun?
>
> Når jeg bestiller det på pizzeria er det altid med dåsetun, men hvis man
> fandt nogen der virkeligt kunne finde ud af at lave gode pizzaer, ville de
> så også bruge tun fra dåse?
> (Jeg forsøgte mig på et tidspunkt med en tunsteak, men den blev tør og
> kedelig inden osten smeltede.)
>
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste