/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Indbagt svinemørbrad
Fra : Karina & Søren


Dato : 30-03-04 09:07

Hejsa

Jeg har en svinemørbrad og ½ kg. hakket kalve/svinekød. Nogen der har nogen
lækre forslag til en indbagt mørbrad???

Karina




 
 
/Ole (30-03-2004)
Kommentar
Fra : /Ole


Dato : 30-03-04 16:31

"Karina & Søren" <karina.s@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:40692a97$0$133$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Jeg har en svinemørbrad og ½ kg. hakket kalve/svinekød. Nogen der har
nogen
> lækre forslag til en indbagt mørbrad???
>
> Karina

Jeg har prøvet dette engang, med stor succes:

Jeg rørte farsen med noget salt og noget peber, lidt muskat - hvidløg evt.
frisk basilikum og/eller persille.
Svitsede mørbraden dryssede lidt salt og peber på.
Så pakkede jeg mørbraden ind i spinat
Dernæst farsen.
Uden om det kom så butterdej.

I ovnen til den er færdig.

Valgfrit tilbehør

Mums

/Ole



Lasse Jensen (05-04-2004)
Kommentar
Fra : Lasse Jensen


Dato : 05-04-04 10:01

On Tue, 30 Mar 2004 10:06:39 +0200, "Karina & Søren"
<karina.s@mail.dk> wrote:

>Hejsa
>
>Jeg har en svinemørbrad og ½ kg. hakket kalve/svinekød. Nogen der har nogen
>lækre forslag til en indbagt mørbrad???
>
>Karina
>
>
Jeg har netop for jeg ikke hvilken gang lavet den indbagte mørbrad fra
Karoline (opskriften kan findes på www.karoline.dk). Opskrfiten er
meget simpel. Mørbraden svitses. Der laves en fars med
(kalv/flæskekød) i den puttes grovhakkede champignoner, æg, fløde, mel
.....og det hele pakkes ind i en hjemmelavet dej, eller færdigkøbte
frosne butterdejsplader....
Og den smager så fuglene synger

-LAsse

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste