Den Sat, 10 Apr 2004 skrev kelds@ofir.dk:
> On Fri, 09 Apr 2004 11:07:16 +0200, "Jeppe N. Madsen"
> <jeppenm@worldonline.dk> wrote:
>
> >Hej,
> >
> >Vi skal til at indrette nyt køkken og har kig på en stålbordplade
> >til en arbejdsø. Jeg har indhentet priser forskellige steder og der
> >er _ret_ stor forskel (fra ca. 15k til 45k). Spørgsmålet er
> >naturligvis, om der virkelig er så stor forskel i kvaliteten?
> >
> >Jeg har nogle steder set at man benytter 3mm stål i stedet for de
> >normale 1mm for at undgå buler mm i overfladen. Nogen der har
> >erfaringer for/imod?
> >
> Jeg har et køkkenelement på 120 cm, hvor der er monteret en
> stålbordplade med vask i. Pladen er omkring 1 millimeter, og de
> steder, hvor den ikke er understøttet direkte af spånpladen
> nedenunder, kommer der let små buler, hvis man ikke passer på. Til
> gengæld er det intet problem andre steder. Så jeg vil tro, at du
> kan nøjes med 1 millimeter, hvis du har mulighed for en fast plade
> til understøtning overalt.
Ok. Det skal være med understøtning overalt (undtagen ved vask og
kogeplader forstås
>
> 15.000-45.000 lyder meget dyrt - er det fordi du køber den via et
> køkkenfirma?
Prisen på 15k er fra bordpladen.dk. Men det er en stor plade i 1mm
stål (130x320) med to vaske og udskæring til kogeplade.
En tilsvarende bordplade (med andre vaske) fra et køkkenfirma har vejl
pris på 34k.
Det vides endnu ikke helt hvad de 45k indeholder af materiale og
vaske.
mvh
Jeppe