----- Original Message -----
From: "Margit & Sv. Aa. Jensen" <saaj@esenet.dk>
> Drop stegen i kogende vand og lad den simre ca. 25 min.
> Herefter skal den aftørres og brunes i margarine på alle sider.
> Krydres m. salt og peber. Hviler ca. 15-20 min.
> En dejlig saftig steg. Rød indeni.
> Ønsker du den kun lyserød, skal du bare koge den 30 min.
> Det afhænger selvfølgelig af tykkelsen. Men det plejer at virke.
> Hilsen Margit
>
Hej
Takker meget
Jeg fik af en bekendt (for 1 time siden) det råd at :
brune den godt og grundigt, (salt + peber) stege den i ca 35 min (vendes 2
gange), derefter pakke den ind i sølvpapir og lade den stå i mindst 20
minutter.
Nu bliver det jo svært at vælge hvilken en opskrift jeg skal vælge (er der
ikke noget med at for mange kokke fordærver maden
)
Mvh
brian