|
| koge vand over Fra : Ivar Madsen |
Dato : 22-02-04 14:01 |
|
Jeg har lige lavet en potion spagetti, som så mange gange før, men denne gang
kom jeg salt på *før* jeg hældte vand på, og slevom det kogte i nogle
minutter, så kogte det ikke over, som det normalt har haft en tedens til.
Er det det at saltet er blevet mere fordelt da jeg hældte vand på, der gør at
det nok ville koge, men ikke koge over?
--
Med venlig hilsen
Ivar Madsen
Der kører MDK9.2 med KDE 3.2
| |
Søren Christensen (22-02-2004)
| Kommentar Fra : Søren Christensen |
Dato : 22-02-04 15:11 |
|
"Ivar Madsen" <spam.usenet.im@milli.dk> skrev i en meddelelse
news:1495197.4aNJFJuZ2t@news.milli.dk...
> Jeg har lige lavet en potion spagetti, som så mange gange før, men denne
gang
> kom jeg salt på *før* jeg hældte vand på, og slevom det kogte i nogle
> minutter, så kogte det ikke over, som det normalt har haft en tedens til.
>
> Er det det at saltet er blevet mere fordelt da jeg hældte vand på, der gør
at
> det nok ville koge, men ikke koge over?
>
> --
Jeg synes nu jeg har modsatte problem... :-/
Venligst
| |
Bjarke Hansen (22-02-2004)
| Kommentar Fra : Bjarke Hansen |
Dato : 22-02-04 15:29 |
|
"Søren Christensen" <Soren_HelskovFjernmig@webspeed.dk> wrote in message
news:4038b855$0$27426$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Jeg synes nu jeg har modsatte problem... :-/
Køb en stor gryde og fyld kun 2/5 op s¨koger det sku aldrig over, og bliver
kogt hurtigere.. når okay det var vist ikke et særligt videnskabligt svar
| |
Martin Larsen (22-02-2004)
| Kommentar Fra : Martin Larsen |
Dato : 22-02-04 15:39 |
|
"Ivar Madsen" <spam.usenet.im@milli.dk> skrev i en meddelelse news:1495197.4aNJFJuZ2t@news.milli.dk...
> Jeg har lige lavet en potion spagetti, som så mange gange før, men denne gang
> kom jeg salt på *før* jeg hældte vand på, og slevom det kogte i nogle
> minutter, så kogte det ikke over, som det normalt har haft en tedens til.
>
Din opskrift lyder noget underlig.
Skal man ikke putte det i spilkogende vand?
Mvh
Martin
| |
Bertel Lund Hansen (22-02-2004)
| Kommentar Fra : Bertel Lund Hansen |
Dato : 22-02-04 16:49 |
|
Martin Larsen skrev:
>Din opskrift lyder noget underlig.
>Skal man ikke putte det i spilkogende vand?
Det står der på en del pasta, men man kan ikke smage forskel, og
det andet går hurtigere. Jeg synes nu også de koger over med salt
i. Jeg har aldrig prøvet uden.
--
Bertel
http://bertel.lundhansen.dk/ FIDUSO: http://fiduso.dk/
| |
Martin Petersen (22-02-2004)
| Kommentar Fra : Martin Petersen |
Dato : 22-02-04 19:29 |
|
Bertel Lund Hansen (nospamius@lundhansen.dk) skrev følgende:
> Martin Larsen skrev:
>
>> Din opskrift lyder noget underlig.
>> Skal man ikke putte det i spilkogende vand?
>
> Det står der på en del pasta, men man kan ikke smage forskel, og
> det andet går hurtigere. Jeg synes nu også de koger over med salt
> i. Jeg har aldrig prøvet uden.
Stik den en lillebitte margarineklat. Så skal der en del til at få det til
at koge over. Virker også med kartofler.
- Martin
| |
Per A. Hansen (22-02-2004)
| Kommentar Fra : Per A. Hansen |
Dato : 22-02-04 22:13 |
|
"Ivar Madsen" <spam.usenet.im@milli.dk> skrev i en meddelelse
news:1495197.4aNJFJuZ2t@news.milli.dk...
> Jeg har lige lavet en potion spagetti, som så mange gange før, men denne
gang
> kom jeg salt på *før* jeg hældte vand på, og slevom det kogte i nogle
> minutter, så kogte det ikke over, som det normalt har haft en tedens til.
>
> Er det det at saltet er blevet mere fordelt da jeg hældte vand på, der gør
at
> det nok ville koge, men ikke koge over?
Mange kokke fordærver maden - jeg vover alligevel et bud!
Proteinstoffer har tilbøjelighed til at danne skum - og vil kunne
"koge over" inden kogepunktet er nået.
Måske vil tilsætning af salt hæmme skumdannelsen?
--
Med venlig hilsen
Per A. Hansen
| |
Bjarke Hansen (22-02-2004)
| Kommentar Fra : Bjarke Hansen |
Dato : 22-02-04 23:02 |
|
"Per A. Hansen" <xper.hansen@get2net.dk> wrote in message
news:EX8_b.9285$lC6.5134@news.get2net.dk...
> Proteinstoffer har tilbøjelighed til at danne skum - og vil kunne
> "koge over" inden kogepunktet er nået.
dvs hvis man en gnag imellem pisser så det skummer, så indeholder det meget
protein?
| |
Bertel Lund Hansen (23-02-2004)
| Kommentar Fra : Bertel Lund Hansen |
Dato : 23-02-04 06:52 |
|
Bjarke Hansen skrev:
>dvs hvis man en gnag imellem pisser så det skummer, så indeholder det meget
>protein?
Hvis nogen får dit pis i kog, så skummer du over af raseri.
--
Bertel
http://bertel.lundhansen.dk/ FIDUSO: http://fiduso.dk/
| |
Per A. Hansen (23-02-2004)
| Kommentar Fra : Per A. Hansen |
Dato : 23-02-04 13:44 |
|
"Bjarke Hansen" <bjarke_hansen@*REMOVE.*spamfilter.dk> skrev i en meddelelse
news:sF9_b.9790$Rd7.1166@news.get2net.dk...
> "Per A. Hansen" <xper.hansen@get2net.dk> wrote in message
> news:EX8_b.9285$lC6.5134@news.get2net.dk...
>
> > Proteinstoffer har tilbøjelighed til at danne skum - og vil kunne
> > "koge over" inden kogepunktet er nået.
>
> dvs hvis man en gnag imellem pisser så det skummer, så indeholder det
meget
> protein?
Eller sulfo? Der er mange stoffer, der øger skumdannelsen.
Bestil tid hos din læge - protein i urinen er et symptom på en
sygdomstilstand.
--
Med venlig hilsen
Per A. Hansen
| |
Rømer (23-02-2004)
| Kommentar Fra : Rømer |
Dato : 23-02-04 19:42 |
|
> Bestil tid hos din læge - protein i urinen er et symptom på en
> sygdomstilstand.
>
Eller onani!
| |
Uffe Ravn (24-02-2004)
| Kommentar Fra : Uffe Ravn |
Dato : 24-02-04 01:38 |
|
"Per A. Hansen" <xper.hansen@get2net.dk> skrev
> > dvs hvis man en gnag imellem pisser så det skummer, så indeholder det
> meget
> > protein?
> Bestil tid hos din læge - protein i urinen er et symptom på en
> sygdomstilstand.
Ikke nødvendigvis, men det er absolut en grund til at søge læge!
Man kan godt have en renalt protintab inden for normalområdet, og dog have
en skummende urin.
Mvh.
| |
|
|