"Lisbeth Jacobsen" <Lisbeth495NOSPAM@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:4040f1a3$1$22777$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> "Der bør kun i postes opskrifter som led i en igangværende debat.
Meget fint, så det må jeg godt, for det hører jo med i debatten. Her er den
så
Kød sovs:
450 g hakked oksekød max 6% fedt ( 90 g = 2,5 point, 450 g = 12,5 point )
1 dåse koncentreret tomatpuré ( 0 point )
1 stort løg ( 0 point )
½ tsk tørret oregano ( 0 point )
1 tsk Basilikum ( 0 point )
1½ dl bouillon ( 0 point )
6 lasagne plader ( 6 point )
salt og peber ( 0 point )
Bechamelsauce:
3 dl skummemælk ( 1.5 point )
jævning ( lidt vand med en spsk mel = 0,5 point )
40 g cheasy revet ost 13 % ( 2 point )
salt og peber ( 0 point )
110 g cheasy revet ost 13% ( 5,5 point )
kødsovsen:
-svits kød og løg
- tilsæt bouillon, tomatpuré, krydderierne, salt og peber, og lad det
småsnurre ca 10 min.
Bechamelsauce:
- varm skummemælken op
- jævn mælken en smule
- tilsæt den revet ost
- smag til med salt og peber
- Læg et tyndt lag kødsovs i bunden at fadet
- så 3 lasagne plader
- et lag kødsovs
- et lag bechamelsauce
- 3 lasagne plader
- kødsovs
- bechamelsauce
- og tilsidst det revet ost
sættes i ovnen ved 200 grader i ca 35 min.
Lasagne i alt 28 point. del i 4 stk ( 7 point pr stykke ), og jeg lover du
bliver mæt
Velbekomme
Mange hilsner fra
Bolette
www.bolettes.dk