/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ny køkkenmaskine: Kenwood?
Fra : Steen Suder, privat


Dato : 11-02-04 00:13

Jeg vil have en køkkenmaskine, primært for at ælte gærdej (og
rugbrødsdej), skrælle kartofler og hakke kød problemfrit i mange år
fremover.

Pt. er jeg mest forelsket i en Kenwood KM005 (den nyeste Major).
Jeg så også på en Kitchen Aid på et tidspunkt, men den forekommer mig
for amerikansk og "for retro".

Er der nogen der har noget at udsætte på valget af KM005, bortset fra
prisen i Danmark?

Erfaringer med den og dens lillebror KM001 (den nye Chef)?

--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder      <http://www.suder.dk/>
ICQ UIN         4133803


 
 
N/A (11-02-2004)
Kommentar
Fra : N/A


Dato : 11-02-04 00:32



Steen Suder, privat (11-02-2004)
Kommentar
Fra : Steen Suder, privat


Dato : 11-02-04 00:32

Emil wrote:
> Steen Suder, privat skrev:
>
>
>>Er der nogen der har noget at udsætte på valget af KM005, bortset fra
>>prisen i Danmark?
>
>
> Nej.

Godt.

>>Erfaringer med den og dens lillebror KM001 (den nye Chef)?
>
>
> Ja.

Og hvad er disse erfaringer?

--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder      <http://www.suder.dk/>
ICQ UIN         4133803


Emil (11-02-2004)
Kommentar
Fra : Emil


Dato : 11-02-04 00:57

Steen Suder, privat skrev:

>Og hvad er disse erfaringer?

Jeg har slettet mit indlæg, da jeg tog fejl af
modelbetegnelserne. Beklager.

Ellers er det "ret sikkert" at købe et velrenomeret mærke, som
har eksisteret i mange år. Priserne kan diskuteres, men normalt
kan der forventes en lang levetid for disse produkter.

Googler du efter maskinen, vil du få en hoben gode anmeldelser og
erfaringer.


m.v.h. Emil

Steen Jakobsen (11-02-2004)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 11-02-04 15:38


"Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
news:40296569$0$89813$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> Jeg vil have en køkkenmaskine, primært for at ælte gærdej (og
> rugbrødsdej), skrælle kartofler og hakke kød problemfrit i mange år
> fremover.
>
> Pt. er jeg mest forelsket i en Kenwood KM005 (den nyeste Major).
> Jeg så også på en Kitchen Aid på et tidspunkt, men den forekommer mig
> for amerikansk og "for retro".
>
> Er der nogen der har noget at udsætte på valget af KM005, bortset fra
> prisen i Danmark?
>
> Erfaringer med den og dens lillebror KM001 (den nye Chef)?

Det er faktisk lidt svært at vælge efter min mening.
Jeg har ikke de bedste erfaringer med Kenwoods kødhakkere. jeg synes de har
det med at blive stoppet af småsener og hinder fra kødet man hakker, derimod
er røremaskinen perfekt.
Hvis man skal have en god kødhakker er Mastermixer rigtig god, men
røreskålen er meget stor.
Jeg ville vælge Mastermixer.

Hilsen, Steen.



Steen Suder, privat (12-02-2004)
Kommentar
Fra : Steen Suder, privat


Dato : 12-02-04 00:23

Steen Jakobsen wrote:
> "Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
> news:40296569$0$89813$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
>
>>Jeg vil have en køkkenmaskine, primært for at ælte gærdej (og
>>rugbrødsdej), skrælle kartofler og hakke kød problemfrit i mange år
>>fremover.
>>
>>Pt. er jeg mest forelsket i en Kenwood KM005 (den nyeste Major).
>>Jeg så også på en Kitchen Aid på et tidspunkt, men den forekommer mig
>>for amerikansk og "for retro".
>>
>>Er der nogen der har noget at udsætte på valget af KM005, bortset fra
>>prisen i Danmark?
>>
>>Erfaringer med den og dens lillebror KM001 (den nye Chef)?
>
>
> Det er faktisk lidt svært at vælge efter min mening.
> Jeg har ikke de bedste erfaringer med Kenwoods kødhakkere. jeg synes de har
> det med at blive stoppet af småsener og hinder fra kødet man hakker, derimod
> er røremaskinen perfekt.

Jeg har et helt godt tag på at slibe "ting" så mon ikke det skulle kunne
lade sig gøre at slibe kødhakkerens knive op så intet står i vejen for
dem?

Min store interesse er bagning, primært af gærbrød så det er jo fint nok.

<KLIP>
--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder      <http://www.suder.dk/>
ICQ UIN         4133803


Steen Jakobsen (12-02-2004)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 12-02-04 15:41


>
> Jeg har et helt godt tag på at slibe "ting" så mon ikke det skulle kunne
> lade sig gøre at slibe kødhakkerens knive op så intet står i vejen for
> dem?
>
> Min store interesse er bagning, primært af gærbrød så det er jo fint nok.
>

Jeg mener nu ikke det har noget med slibningen at gøre da der er tale om nye
knive i et tilfælde og en helt ny maskine i et andet tilfælde, derimod tror
jeg det har noget med udformningen af den roterende kniv at gøre.
Hvis du kun skal bruge den til at røre dej med er Kenwood fin nok.
Jeg klarer mig rigtig fint med en grydeske og mine hænder samt en hånddrevet
hakker, så er der nemlig ikke så meget opvask. ( Jeg har ellers en
mastermixer der er stor nok til et mindre institutions-køkken)

Hilsen, Steen.



Steen Jakobsen (12-02-2004)
Kommentar
Fra : Steen Jakobsen


Dato : 12-02-04 22:57

> >
> > Jeg har et helt godt tag på at slibe "ting" så mon ikke det skulle kunne
> > lade sig gøre at slibe kødhakkerens knive op så intet står i vejen for
> > dem?
> >
> > Min store interesse er bagning, primært af gærbrød så det er jo fint
nok.
> >
>

Og forøvrigt kan du ikke selv slibe en kødhakker så den virker ordentligt!!

Hilsen, Steen.



Andreas M. Hansen (13-02-2004)
Kommentar
Fra : Andreas M. Hansen


Dato : 13-02-04 08:20

> Og forøvrigt kan du ikke selv slibe en kødhakker så den virker
ordentligt!!
>

En kødhakkerkniv skal planslibes på et slibebord - det er helt korrekt ikke
noget man bare har stående.

mvh

Andreas M. Hansen



3140 Bagdad Bob (15-02-2004)
Kommentar
Fra : 3140 Bagdad Bob


Dato : 15-02-04 08:24


"Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
news:40296569$0$89813$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> Jeg vil have en køkkenmaskine, primært for at ælte gærdej (og
> rugbrødsdej), skrælle kartofler og hakke kød problemfrit i mange år
> fremover.
>
> Pt. er jeg mest forelsket i en Kenwood KM005 (den nyeste Major).
> Jeg så også på en Kitchen Aid på et tidspunkt, men den forekommer mig
> for amerikansk og "for retro".
>
> Er der nogen der har noget at udsætte på valget af KM005, bortset fra
> prisen i Danmark?
>
> Erfaringer med den og dens lillebror KM001 (den nye Chef)?
>
> --
> Mvh. / Best regards,
> Steen Suder <http://www.suder.dk/>
> ICQ UIN 4133803

Har just bestilt en. Skal fortælle dig hvordan den virker om en uges tid



Jette (17-02-2004)
Kommentar
Fra : Jette


Dato : 17-02-04 08:55

Har købt min brugt. (kr. 1000,- og aldrig brugt fra et dødsbo) Den er bare
god, jeg bruger den daglig, primært til brød. Kransekage bliver også godt og
tager ingen tid. Hakkeren tilstopper let når man hakker en lever p.gr.a.
senerne, men så kan man bare skære dem fra inden de proppes i. Min bror har
Kitchen Aid og den ser nok lidt mere hip ud, men jeg synes skålen er for
lille. Kun når jeg skal lave kager, hvor man rører sukker og margarine tyr
jeg til håndmixeren, fordi margarinen sætter sig i K-spaden. Hilsen Jette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste