/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
billig mad
Fra : Frank K. Jensen


Dato : 10-02-04 18:25

Lidt hjælp med et par opskrifter på mad i den billige ende - må gerne være
italiensk inspireret

mvh
Mia



 
 
Bolette Nielsen (13-02-2004)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 13-02-04 08:25

Hej Mia

> Lidt hjælp med et par opskrifter på mad i den billige ende - må gerne være
> italiensk inspireret

Jeg har her en nem, og ikke så dyr ret, og så smager det bare gude godt. Har
altid været min ynglings ret

Du skal bruge:
spaghetti ( 5 kr, og så er der til flere gange )
Tomatpuré ( stor dåse 2 kr ( selv bruger jeg nu puré på flaske, og det er
lidt dyre, til gengæld er der også til flere gange 18 kr ))
1 pk cocktailpølser ( 13 kr i netto )
1 pk bacon ( 7 kr i netto )
1 stort løg ( 5 kr i netto for en hel pose )
lidt mælk

- kog spaghettien
- mens spaghettien koger steger du baconen
- steg derefter løget som er skåret i tren i fedet fra baconen
- steg så cocktailpølserne
- hæld vandet fra spaghettien, og kom noget tomatpuré i ( kan ikke lige sige
hvor meget men sådan lidt på slum, afhængig af hvor meget kræftig smag man
vil ha af tomat )
- hæld lidt mælk i så det ikke bliver så tørt
- bland så cocktailpølserne og løgene ned i spaghettien, og server det
rygende varmt
- baconen serveres ved siden af

Velbekomme

Samlede pris 30-35 kr ( og så har du stadig nogen ekstra ting i køleskabet )

Mange hilsner fra

Bolette
www.bolettes.dk



Kim Jensen (14-02-2004)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 14-02-04 23:23

> Lidt hjælp med et par opskrifter på mad i den billige ende - må gerne være
> italiensk inspireret

En hurtig tomatsauce laver du af en dåse "hakkede tomater m/ peberfrugt og
løg" som du hælder i en kasserolle, hvor du i forvejen har simrende et
hakket løg og et hakket fed hvidløg. Basilikum/oregano/chile tilsættes efter
smag og behag. Småkoger 5-10 minutter.

Skiver af en god chorizo (paprika-pølse) steges på panden i kort tid - ca.
30 sekunder på hver side (de karameliserer ofte ret hurtigt!).

En pakke friske pastaplader skæres i irregulære stykker - så de er ca. 5 x 5
cm - og koges i saltet vand 1 minut.

Pasta-stykkerne vendes forsigtigt i tomatsaucen. Chorizo-stykkerne blandes i
eller fordeles over. Friskrevet parmesan drysses over i en passende mængde.
Stænkes med en god olivenolie og friskkværnet sort peber.

Det er både billigere og nemmere end det lyder!


--
mvh
Kim Jensen
// NewsCaster.dk // R2DVD.com // Port80.biz //



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste