Hej Thomas
Mht ris bruger jeg altid brune basmatiris. De fås i de fleste grønthandlere
i KBH - nu ved jeg ikke lige hvor du bor!? Grunden til at jeg vælger dem,
udover at de smager godt og er nemme at lave, er at de mætter længere og jeg
ikke skal have så mange for at blive mæt.
Mht pasta så er jeg endnu ikke på fuldkornsbølgen - men køber økologisk
pasta. Af en eller anden årsag kan jeg ikke spise ligeså mange af dem, som
af almindelige ikke-økologiske. Men hvis jeg valgte fuldkorn, ville det også
være for at spise mindre kulhydrater og stadig blive mæt.
Held og lykke med projektet.
/Gabriella
"Thomas" <thomas@4701.dk> skrev i en meddelelse
news:4019237e$0$240$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg er kommet godt igang, men for familiens skyld vil jeg prøve at ændre
> nogen af de faste vaner.
>
> Noget jeg gerne vil have fat i er ris og pasta.
>
> Hvilken ris bruger i ?? er det så meget bedre at bruge vild ris ???
>
> og pasta, kan det betale sig at betale det dobbelte for pastaen fordi den
er
> fuldkorn ??
>
> Tak skal i have allesammen for de forventede svar
>
> thomas
>
www.gastric-banding.dk
>
>