/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Billington's rørsukker
Fra :
Jakob
Dato :
28-01-04 11:08
Hej!
I stedet for at købe Dansukkers rørsukker købte jeg sidste gang
jeg var i Brusen et mærke der Billingtons. Der står det er "Mørk
muscovado rørsukker" og jeg troede egentligt at det var helt alm.
rørsukker, men synes nærmere at det minder om brun farin? Er der
en sukkerekspert til stede som kan sætte begreberne på plads for
mig?
--
Jakob
Casper Kvan Clausen (
28-01-2004
)
Kommentar
Fra :
Casper Kvan Clausen
Dato :
28-01-04 14:14
Jakob <jtonospam@portalen.no> wrote:
>
> I stedet for at købe Dansukkers rørsukker købte jeg sidste gang
> jeg var i Brusen et mærke der Billingtons. Der står det er "Mørk
> muscovado rørsukker" og jeg troede egentligt at det var helt alm.
> rørsukker, men synes nærmere at det minder om brun farin?
Rørsukker findes i flere udgaver. De to mest almindelige er demerara og
muscovado. Førstnævnte er hvad de fleste mener når de siger rørsukker:
uraffineret sukker lavet på sukerrør. Muscovado er rørsukker der er kogt med
rørmolasse, hvorved det får en farinagtig smag.
- Kvan.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.