/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gl.dags oksesteg
Fra : pusmand


Dato : 26-01-04 12:59

Fik det igår - fra en kro. Har aldrig fået noget så mørt. Det smeltede
simpelthen i munden. Hvordan laver man selv sådan noget - så godt ??



 
 
Peter Løhde Svarre (26-01-2004)
Kommentar
Fra : Peter Løhde Svarre


Dato : 26-01-04 13:46

Hej

Du køber et stykke oksekød hos en slagter til Gl. dags oksesteg, fortæl at
det er det du skal bruge det til. Jeg kan ikke huske hvad stykket hedder.

Så bruner du det på alle sider i en stegegryde. Hælder 1/4 til en 1/2 l.
vand ved sammen med et par skrællede gulerødder i tykke skiver, et par løg i
kvarte, måske 1 eller 2 dl. rødvin også.

Hele herligheden lader du småkoge i 2,5 time, og så skal du lave en himmelsk
sovs af væden.

Serveres med syltede agurker, tyttebærsyltetøj og asier til.

Så skulle den være hjemme.

Hilsen
Peter



Stig Mogensen (26-01-2004)
Kommentar
Fra : Stig Mogensen


Dato : 26-01-04 14:08

Peter Løhde Svarre wrote:

> Hej
>
> Du køber et stykke oksekød hos en slagter til Gl. dags oksesteg, fortæl at
> det er det du skal bruge det til. Jeg kan ikke huske hvad stykket hedder.
>
> Så bruner du det på alle sider i en stegegryde. Hælder 1/4 til en 1/2 l.
> vand ved sammen med et par skrællede gulerødder i tykke skiver, et par løg
> i kvarte, måske 1 eller 2 dl. rødvin også.
>
> Hele herligheden lader du småkoge i 2,5 time, og så skal du lave en
> himmelsk sovs af væden.
>
> Serveres med syltede agurker, tyttebærsyltetøj og asier til.
>
> Så skulle den være hjemme.
>
> Hilsen
> Peter

Du vil ikke fortryde at prøve at stege den i porter øl, istedetfor rødvin.
Der skal så også drikkes øl til, når den spises....jeg kan anbefale
Carlsbergs "Winter Rye".

/Stig

--
* Registered Linux user #291266, with http://counter.li.org.*

Peter Græbe (26-01-2004)
Kommentar
Fra : Peter Græbe


Dato : 26-01-04 13:57

pusmand skrev:

> Fik det igår - fra en kro. Har aldrig fået noget så mørt. Det smeltede
> simpelthen i munden. Hvordan laver man selv sådan noget - så godt ??

Ring til krofatter og skamros ham. Derefter fisker du leverandør og
fremgangsmåde ud af ham, inden han får samlet sig sammen.

--
Mvh. Peter Græbe

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408937
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste