/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Benspisende mider i dåsemakrel?
Fra :
Jesper
Dato :
11-01-04 11:27
For fem-seks år siden hørte jeg et indslag i Tv-avisen, hvor de fortalte
at man udnyttter en slags mikro-mider til at spise/blødgøre benene i
makrel til dåse og makrelsalat.
Nogen der ved om det stadig gælder og eventuelt har en henvisning til
noget mere om den proces?
/Jesper
Søren 35 - Ølstykke (
11-01-2004
)
Kommentar
Fra :
Søren 35 - Ølstykke
Dato :
11-01-04 11:44
"Jesper" <Ingen@mail.dk> wrote in message
news:400124e1$0$30072$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> For fem-seks år siden hørte jeg et indslag i Tv-avisen, hvor de fortalte
> at man udnyttter en slags mikro-mider til at spise/blødgøre benene i
> makrel til dåse og makrelsalat.
> Nogen der ved om det stadig gælder og eventuelt har en henvisning til
> noget mere om den proces?
> /Jesper
>
Hej
Det er nok ikke mider, måske enzymer?
Prøv at spørge i dk.videnskab
Søren
Bo Warming (
12-01-2004
)
Kommentar
Fra :
Bo Warming
Dato :
12-01-04 07:15
"Jesper" <Ingen@mail.dk> wrote in message
news:400124e1$0$30072$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> For fem-seks år siden hørte jeg et indslag i Tv-avisen, hvor de fortalte
> at man udnyttter en slags mikro-mider til at spise/blødgøre benene i
> makrel til dåse og makrelsalat.
> Nogen der ved om det stadig gælder og eventuelt har en henvisning til
> noget mere om den proces?
Er mider ikke småbitte insekter, ofte usynlige. Findes på vor næses hud og
i ost og i vort sengetøj("husstøv-mider") der indgår i psykogen skabelse af
allergi.(Rengøring gavner ikke, fugtigheds-ændring gør måske)
Hvis de virkelig kan virke som "gærings-bakterie" vedr at afkalke de bløde
knogler i fiskekonserves - hvor sardinrygrad jo er det lækreste ved
sardinen - så er det da OK.
Danish Crown- kritikerne - måske lyvende problem-opfindere - mener vist
_MADDIKER_ og ikke "mider".
Men maddiker er der i Juli måned (som i vikingetiden hed _Orme_måneden fordi
der var maddiker i både salt kød og tørrede østers).
Mon spyfluer ikke har årscyklus og ikke laver maddiker i nok så lækkert
slagterifars om vinteren?
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.