/ Forside / Interesser / Helbred / Slankekure / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
Omegametoden...
Fra : Kothoga


Dato : 10-01-04 14:32

hejsa..
Jeg søger lidt hjælp og opskrifter fra folk der har erfaring med
omegametoden...
Min fantasi er ikke den store, så derfor dette indlæg.
Når der nu står at man bør holde sig fra stivelsesholdige fødevarer (
kartofler, hvidt brød, pasta, ris osv.) Hvad er der så tilbage at
servere som tilbehør udover salat?
Er mørkt kerneholdigt brød ok? Linser? Eller ???
Hvem har nogle forslag? Sidder sq lidt fast..


Mvh

Jørgen Hansen

også postet i mad drikke gruppen


 
 
Steffen E. Jensen (10-01-2004)
Kommentar
Fra : Steffen E. Jensen


Dato : 10-01-04 15:39

"Kothoga" <Kothoga@rulez.dk> wrote in message
news:iaTLb.1407$sT2.1346@news.get2net.dk...
> hejsa..
> Jeg søger lidt hjælp og opskrifter fra folk der har erfaring med
> omegametoden...
> Min fantasi er ikke den store, så derfor dette indlæg.
> Når der nu står at man bør holde sig fra stivelsesholdige fødevarer (
> kartofler, hvidt brød, pasta, ris osv.) Hvad er der så tilbage at
> servere som tilbehør udover salat?
> Er mørkt kerneholdigt brød ok? Linser? Eller ???
> Hvem har nogle forslag? Sidder sq lidt fast..


Hej Jørgen

Jeg er en mand på 25 og har nu været på omegametoden siden sidst i august så
lidt erfaring har jeg da og snart tabt 25 kg . Dog laver jeg ikke så
mange opskrifter fra de 2 omegamtode bøger der er kommet, er lidt for doven
og synes det går fint med at fjerne de forbudte varer fra mine normale
retter. Har du evt. den nye Lev fedt bliv slank året rundt kogebog?

Tilbehør kan være alt muligt, jeg spiser kogte æg, røræg, ost, rosenkål,
porrer, brocoli, blomkål, løg, champignoner og så selvfølgelig salat i
forskellige former.

Når man har spist efter principperne i et stykke tid ja så opdager man (i
hvert fald for mit vedkommende) at det måske ikke er ris eller kartoflerne
der giver den bedste smagsoplevelse, men hellere et godt stykke kød/fisk med
nogle lækre tilberedte grøntsager til.

Angående mørkt kerneholdigt brød så har jeg på www.vom.dk læst samme
spørgsmål hvor Niels Ehler er mad skribent og har svaret at de fleste mørke
brød indeholder for meget hvede alligevel.

Det gode ved omega er at du selv bestemmer hvor striks du vil være, du kan
faktisk godt spise brune hele ris og andre ting i små mængder hvis det bare
er et must for dig, det kræver så bare at man skærer ned på andre goder som
rødvin, mørk chokolade, nødder osv.

Skriv endelig hvis du vil have mere uddybet og husk at drikke en masse vand
og supplere med motion, gerne styrketræning.

Held og lykke

Mvh
Steffen





Kothoga (10-01-2004)
Kommentar
Fra : Kothoga


Dato : 10-01-04 17:38

hej steffen, jeg har prøvet at skrive til dig privat men får den retur
med besked om at din mailbox er fuld
Steffen E. Jensen wrote:

> "Kothoga" <Kothoga@rulez.dk> wrote in message
> news:iaTLb.1407$sT2.1346@news.get2net.dk...
>
>>hejsa..
>>Jeg søger lidt hjælp og opskrifter fra folk der har erfaring med
>>omegametoden...
>>Min fantasi er ikke den store, så derfor dette indlæg.
>>Når der nu står at man bør holde sig fra stivelsesholdige fødevarer (
>>kartofler, hvidt brød, pasta, ris osv.) Hvad er der så tilbage at
>>servere som tilbehør udover salat?
>>Er mørkt kerneholdigt brød ok? Linser? Eller ???
>>Hvem har nogle forslag? Sidder sq lidt fast..
>
>
>
> Hej Jørgen
>
> Jeg er en mand på 25 og har nu været på omegametoden siden sidst i august så
> lidt erfaring har jeg da og snart tabt 25 kg . Dog laver jeg ikke så
> mange opskrifter fra de 2 omegamtode bøger der er kommet, er lidt for doven
> og synes det går fint med at fjerne de forbudte varer fra mine normale
> retter. Har du evt. den nye Lev fedt bliv slank året rundt kogebog?
>
> Tilbehør kan være alt muligt, jeg spiser kogte æg, røræg, ost, rosenkål,
> porrer, brocoli, blomkål, løg, champignoner og så selvfølgelig salat i
> forskellige former.
>
> Når man har spist efter principperne i et stykke tid ja så opdager man (i
> hvert fald for mit vedkommende) at det måske ikke er ris eller kartoflerne
> der giver den bedste smagsoplevelse, men hellere et godt stykke kød/fisk med
> nogle lækre tilberedte grøntsager til.
>
> Angående mørkt kerneholdigt brød så har jeg på www.vom.dk læst samme
> spørgsmål hvor Niels Ehler er mad skribent og har svaret at de fleste mørke
> brød indeholder for meget hvede alligevel.
>
> Det gode ved omega er at du selv bestemmer hvor striks du vil være, du kan
> faktisk godt spise brune hele ris og andre ting i små mængder hvis det bare
> er et must for dig, det kræver så bare at man skærer ned på andre goder som
> rødvin, mørk chokolade, nødder osv.
>
> Skriv endelig hvis du vil have mere uddybet og husk at drikke en masse vand
> og supplere med motion, gerne styrketræning.
>
> Held og lykke
>
> Mvh
> Steffen
>
>
>
>


Steffen E. Jensen (11-01-2004)
Kommentar
Fra : Steffen E. Jensen


Dato : 11-01-04 00:27

Hejsa, Har været til fødselsdag hele aftenen og er først lige kommet hjem,
hvis det er af privat natur så får du lige min private email.

Det er fordi at man bliver overfyldt med spam mails hvis man bruger sin
rigtige email adresse på nyhedsgrupper, den du prøver at skrive til er
derfor kun til kommercielle årsager.

Men du kan sammesætte min private email udfra dette:

sejensen at mip.sdu.dk hvor du udskifter at med snabel a

Håber det hjælper ellers så kan jeg evt sende dig en mail fra min private
addresse.

Mvh
Steffen

"Kothoga" <Kothoga@rulez.dk> wrote in message
news:yUVLb.1478$X%6.869@news.get2net.dk...
> hej steffen, jeg har prøvet at skrive til dig privat men får den retur
> med besked om at din mailbox er fuld
> Steffen E. Jensen wrote:
>
> > "Kothoga" <Kothoga@rulez.dk> wrote in message
> > news:iaTLb.1407$sT2.1346@news.get2net.dk...
> >
> >>hejsa..
> >>Jeg søger lidt hjælp og opskrifter fra folk der har erfaring med
> >>omegametoden...
> >>Min fantasi er ikke den store, så derfor dette indlæg.
> >>Når der nu står at man bør holde sig fra stivelsesholdige fødevarer (
> >>kartofler, hvidt brød, pasta, ris osv.) Hvad er der så tilbage at
> >>servere som tilbehør udover salat?
> >>Er mørkt kerneholdigt brød ok? Linser? Eller ???
> >>Hvem har nogle forslag? Sidder sq lidt fast..
> >
> >
> >
> > Hej Jørgen
> >
> > Jeg er en mand på 25 og har nu været på omegametoden siden sidst i
august så
> > lidt erfaring har jeg da og snart tabt 25 kg . Dog laver jeg ikke så
> > mange opskrifter fra de 2 omegamtode bøger der er kommet, er lidt for
doven
> > og synes det går fint med at fjerne de forbudte varer fra mine normale
> > retter. Har du evt. den nye Lev fedt bliv slank året rundt kogebog?
> >
> > Tilbehør kan være alt muligt, jeg spiser kogte æg, røræg, ost, rosenkål,
> > porrer, brocoli, blomkål, løg, champignoner og så selvfølgelig salat i
> > forskellige former.
> >
> > Når man har spist efter principperne i et stykke tid ja så opdager man
(i
> > hvert fald for mit vedkommende) at det måske ikke er ris eller
kartoflerne
> > der giver den bedste smagsoplevelse, men hellere et godt stykke kød/fisk
med
> > nogle lækre tilberedte grøntsager til.
> >
> > Angående mørkt kerneholdigt brød så har jeg på www.vom.dk læst samme
> > spørgsmål hvor Niels Ehler er mad skribent og har svaret at de fleste
mørke
> > brød indeholder for meget hvede alligevel.
> >
> > Det gode ved omega er at du selv bestemmer hvor striks du vil være, du
kan
> > faktisk godt spise brune hele ris og andre ting i små mængder hvis det
bare
> > er et must for dig, det kræver så bare at man skærer ned på andre goder
som
> > rødvin, mørk chokolade, nødder osv.
> >
> > Skriv endelig hvis du vil have mere uddybet og husk at drikke en masse
vand
> > og supplere med motion, gerne styrketræning.
> >
> > Held og lykke
> >
> > Mvh
> > Steffen
> >
> >
> >
> >
>



sune vuorela (11-01-2004)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 11-01-04 18:24

En der kalder sig "Steffen E. Jensen" <sej2001dk@yahoo.com> skrev:

>Tilbeh?n v? alt muligt, jeg spiser kogte ? r? ost, rosenk?
>porrer, brocoli, blomk? l?hampignoner og s?elvf?ig salat i
>forskellige former.


Auberginer - skæres i 1 1/2 cm tykke skiver - sprødsteges i masser af
god olie. Hvidvinseddike stænkes på bagefter og spises. Mums!

Ellers er der også ting med

squash
hvidkål
peberfrugter

og så gælder det om at være kreativ - og husk at brug piskefløde i
sovsen!

er der forresten en der har et tal fr kulhydratindholdet i
kinaradiser?

--
Sune

Heidi (12-01-2004)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 12-01-04 19:08

sune vuorela wrote:

>
> er der forresten en der har et tal fr kulhydratindholdet i
> kinaradiser?

EnergikJ 84
Protein, total 0.6
Fedt, total 0.1
mættede fedtsyrer 0.030
monoumætt. fedtsyrer 0.016
polyumætt. fedtsyrer 0.045
Kulhydrat, total 4.1
Tilsat sukker 0
Kostfibre 0.6

Er fundet på http://www.foodcomp.dk/fvdb_search.asp - den ser ud til at
indeholde rigtig mange produkter!
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste