/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Hvad er...
Fra :
Kåre Weng Madsen
Dato :
09-01-04 14:14
....tomatconcassé eller concassé i det hele taget?
Og hvad kan det evt. erstattes af? Det indgår i opskriften til ungarns
gullash - måske er det bare puré eller noget lignende.... ? Nogen der ved
mere end mig?
Kåre
Kasper Kristensen (
09-01-2004
)
Kommentar
Fra :
Kasper Kristensen
Dato :
09-01-04 15:54
"Kåre Weng Madsen" <kwma00@NOSPAMhum.auc.dk> wrote in message
news:btm9eg$std$1@sunsite.dk...
> ...tomatconcassé eller concassé i det hele taget?
Hakkede tomater uden skind. Skold tomaterne, pil skindet af, og hak dem
groft.
Concassé betyder vidst bare grofthakkede grøntsager.
Kasper
Basil of Fawlty Towe~ (
09-01-2004
)
Kommentar
Fra :
Basil of Fawlty Towe~
Dato :
09-01-04 16:59
>> ...tomatconcassé eller concassé i det hele taget?
>
> Hakkede tomater uden skind. Skold tomaterne, pil skindet af, og hak
> dem groft.
>
> Concassé betyder vidst bare grofthakkede grøntsager.
Helt rigtigt. Det kan også være en fordel at fjerne kernerne fra tomaterne,
da de gør det hele lidt bittert.
Majken
Se evt.:
http://eat.epicurious.com/dictionary/food/index.ssf?DEF_ID=1135
http://www.hub-uk.com/tallytip01/tip0028.htm
Kåre Weng Madsen (
09-01-2004
)
Kommentar
Fra :
Kåre Weng Madsen
Dato :
09-01-04 18:52
"Basil of Fawlty Towers" skrev i en meddelelse
>
http://eat.epicurious.com/dictionary/food/index.ssf?DEF_ID=1135
>
>
http://www.hub-uk.com/tallytip01/tip0028.htm
Tak for svarene.
Kåre
rasmus (
09-01-2004
)
Kommentar
Fra :
rasmus
Dato :
09-01-04 21:11
"Kåre Weng Madsen" <kwma00@NOSPAMhum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:btm9eg$std$1@sunsite.dk...
> ...tomatconcassé eller concassé i det hele taget?
> Og hvad kan det evt. erstattes af? Det indgår i opskriften til ungarns
> gullash - måske er det bare puré eller noget lignende.... ? Nogen der ved
> mere end mig?
- rick stein lavede noget i dag han kaldte tomat concasse ... det var groft
hakkede tomater uden skind og kerner ... varmet i en gryde med olie, citron
og en hel del krydderurter ...
ras
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408952
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.