/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
sukkerkant på drinks
Fra : Mette


Dato : 31-12-03 15:16

Jeg er gastronomisk analfabet....

Hvordan får man sukkeret til at sidde fast på glasset - er det bare vand
eller hvad?





 
 
Heidi (31-12-2003)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 31-12-03 15:23

Mette wrote:
> Jeg er gastronomisk analfabet....
>
> Hvordan får man sukkeret til at sidde fast på glasset - er det bare
> vand eller hvad?

Pasteuriseret æggehvide - det kan være lidt svært at få det
gjort uden at æggehviden laver klatter op ad glasset, men det
kan lade sig gøre.
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Rømer (31-12-2003)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 31-12-03 15:32

farvet frugtsirup - eller det der franske saftevand..



Inger Pedersen (31-12-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 31-12-03 16:37


"Rømer" <fupkonto@hotmail.dk> skrev i en meddelelse
news:3ff2decd$0$142$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> farvet frugtsirup - eller det der franske saftevand..
>

- eller ganske almindelig te eller sodavand, alt efter hvilken farve, du
ønsker

Hilsen Inger



Basil of Fawlty Towe~ (31-12-2003)
Kommentar
Fra : Basil of Fawlty Towe~


Dato : 31-12-03 15:57

> Hvordan får man sukkeret til at sidde fast på glasset - er det bare
> vand eller hvad?

Jeg mener at citron er rigtig godt til det. Syren hjælper med at binde det.

Godt nytår

Majken









Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste