"Lisbeth Jacobsen" <Lisbeth495NOSPAM@hotmail.com>
> Dit spørgsmål hører mere hjemme i dk.kultur.mad+drikke - da det ikke har
> noget at gøre med slankekur eller slank levevis, men blot handler om,
> hvilken stegepande der er bedst til madlavning.
Det her er utroligt....... har du ikke snart forstået at vi er mange der
gerne vil leve og stege fedtfattigt fordi vi gerne vil tabe os?
Måske kan det forhindre at vi stadig sidder fast i denne gruppe om nogle år
og begynde at føle at vi ejer den.
> Personligt vil jeg vælge en sliplet-pande til mad, der skal steges ved lav
> eller middel temperatur.
> Og en støbejernspande til mad, der skal steges/grilles ved høj temperatur.
Hvis du følger meget med på området har du vel også hørt at belægningen på
de fleste slip-let pander er kræftfremkaldende, men det har jo selvfølgelig
ikke noget med dk.helbred.slank at gøre.
Åd du også kilovis af sukker da det lige pludselig ikke fedede ifølge guruen
Arne Astrup?
Mange af disse undersøgelser skal ses med en vis skepsis. Du plukker dem der
passer dig og vi plukker vores.
At vile tabe sig og ændre livsstil er ikke noget der findes færdige
løsninger på. Hvis jeg føler at en af måderne at gribe fat i 50 kg overvægt
er at afholde mig mest muligt fra fedt så er det vel okay.
Jeg prøvede efter den store mudderkastning med grillen at veje det kød jeg
stegte til min mand på alm. pande med margarine og det jeg stegte til mig
selv på en scanpan og DER ER FAKTISK FORSKEL. To nøjagtig lige store
hakkebøffer. Min bøf tabte en smule af vægten og mandens bøf var stort set
uændret. Det er meget små tal vi snakker om, men de var der og mange bække
små.........
Til oplysning kan jeg fortælle at jeg normalt vejer ædelmetaller på en meget
nøjagtig vægt som jeg så brugte til dette formål
--
Hilsen
Mia
www.jalo-smykker.dk