/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
forslag til anden måde at lave brunede kar~
Fra :
anders odense
Dato :
24-12-03 09:53
jeg mener at jeg engang så nogle der tilførte lidt balsamicoeddike i sukker
lagen./for at gøre dem lidt sprødere) men har simpelthen ikke kunne finde
nogle sådanne opskrifter. (har prøvet google)
er der nogle der ved om det dur
med venlig hilsen og god jul
anders
Michael Tidemand (
24-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Michael Tidemand
Dato :
24-12-03 13:21
Kog fløde ned til tyk konsistens og kom 2 dråber kulør i, ikke for meget så
bliver det sort og vendkartofflerne i.
Vipti
M
"anders odense" <alehmann@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:3ucGb.64064$jf4.3848395@news000.worldonline.dk...
> jeg mener at jeg engang så nogle der tilførte lidt balsamicoeddike i
sukker
> lagen./for at gøre dem lidt sprødere) men har simpelthen ikke kunne finde
> nogle sådanne opskrifter. (har prøvet google)
> er der nogle der ved om det dur
>
> med venlig hilsen og god jul
> anders
>
>
Carsten Finn Rasmuss~ (
24-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Carsten Finn Rasmuss~
Dato :
24-12-03 15:06
Michael Tidemand wrote:
> Kog fløde ned til tyk konsistens og kom 2 dråber kulør i, ikke for
> meget så bliver det sort og vendkartofflerne i.
Forrædder!!!
Da julen er tilgivelsens tid, må du og familie alligevel have eb
Glædelig Jul :)
--
Carsten (3600), HELD er noget der indtræffer når grundige forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....
Peter Løhde Svarre (
24-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Peter Løhde Svarre
Dato :
24-12-03 14:04
Brun kartoflerne i smør, når de er ved at tage farve hælder du en pose
hakkede hasselnødder på panden sammen med og bruner dem lidt med. Jeg plejer
at bruge en pose hasselnøddeflager som jeg så lige hakker lidt mere, så
stykkerne bliver så små at de kan hænge fast på kartoflerne. Tag kartoflerne
af og hold dem evt. varme i ovnen eller mikroovnen. Det er godt!
Det er lidt anderledes end de i øvrigt ganske udmærkede brune kartofler.
Rigtig god jul til jer alle.
Peter
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408952
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.