/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Christiansøsild ?
Fra :
Tina
Dato :
15-12-03 22:54
Der har tidligere været et indlæg herom. Man skal bruge noget krydderi fra
Hedebogård.
Nu har jeg købt dette, men hvordan gør jeg lige ?
På forhånd Tak
Vh
Tina
Renate Jacobsen (
16-12-2003
)
Kommentar
Fra :
Renate Jacobsen
Dato :
16-12-03 07:44
"Tina" <tindal@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3fde2cf6$0$29307$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Der har tidligere været et indlæg herom. Man skal bruge noget krydderi fra
> Hedebogård.
> Nu har jeg købt dette, men hvordan gør jeg lige ?
> På forhånd Tak
>
> Vh
> Tina
>
Hej Tina,
Det står på Hedebogårds hjemmeside under opskrifter.
Du får lige hvad der står:
"5 kg. Sild 2 ½ dl. Eddike 2 ½ dl. Vand sildefilerne lægges i eddike og vand
(trækker koldt i ca. 12 timer) Sildene afdrænes og lægges lagvis i en
krukke, krydderiblandingen drysses mellem lagene. KRYDDERIBLANDING: 750 gr.
groft salt 500 gr. sukker 500 gr. brun farin 8 gr. spansk humle 10 gr. rød
sandel 10 gr. hel sort peber 10 gr. neliker 20 gr. laurbærblade 10 gr.
rosmarin 10 gr. nitrit salt ¼ kop atamon trækker i 7 dage eller mere, bliver
bedre jo længere de strår."
Mvh. Renate
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408952
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.