/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad er "tesukker"?
Fra : Steen Suder, privat


Dato : 15-12-03 15:35

Min kone har lige lavet appelsinflæsk og det er rigtigt godt, men det
almindelige sukker ternene er blevet vendt i er "smeltet".

Tilbage til opskriften... vi finder ud af at der står at ternene skal
vendes i "tesukker"; hvad er dét?

Kan det at vi har brugt alm. sukker være årsagen til at det er "smeltet"?

--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder      <http://www.suder.dk/>
ICQ UIN         4133803


 
 
Steen Suder, privat (15-12-2003)
Kommentar
Fra : Steen Suder, privat


Dato : 15-12-03 15:38

Steen Suder, privat wrote:
> Min kone har lige lavet appelsinflæsk og det er rigtigt godt, men det
> almindelige sukker ternene er blevet vendt i er "smeltet".
>
> Tilbage til opskriften... vi finder ud af at der står at ternene skal
> vendes i "tesukker"; hvad er dét?
>
> Kan det at vi har brugt alm. sukker være årsagen til at det er "smeltet"?

Er det det grove perlesukker, der også kaldes tesukker?
(Jeg drikker ikke te .

--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder      <http://www.suder.dk/>
ICQ UIN         4133803


Ukendt (15-12-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 15-12-03 21:10


"Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
news:3fddc764$0$259$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> Steen Suder, privat wrote:
> > Min kone har lige lavet appelsinflæsk og det er rigtigt godt, men det
> > almindelige sukker ternene er blevet vendt i er "smeltet".
> >
> > Tilbage til opskriften... vi finder ud af at der står at ternene skal
> > vendes i "tesukker"; hvad er dét?
> >
> > Kan det at vi har brugt alm. sukker være årsagen til at det er
"smeltet"?
>
> Er det det grove perlesukker, der også kaldes tesukker?
> (Jeg drikker ikke te .

Det er lige netop det det er

Perlesukker består af store sukkerkrystaller - d.v.s. sukkerkrystaller, som
har kogt ekstra længe. Det gør, at det ikke smelter så nemt som alm. hvidt
sukker.

Tina



Steen Suder, privat (15-12-2003)
Kommentar
Fra : Steen Suder, privat


Dato : 15-12-03 22:13

Tina wrote:
> "Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
> news:3fddc764$0$259$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
>
>>Steen Suder, privat wrote:
>>
>>>Min kone har lige lavet appelsinflæsk og det er rigtigt godt, men det
>>>almindelige sukker ternene er blevet vendt i er "smeltet".
>>>
>>>Tilbage til opskriften... vi finder ud af at der står at ternene skal
>>>vendes i "tesukker"; hvad er dét?
>>>
>>>Kan det at vi har brugt alm. sukker være årsagen til at det er
>
> "smeltet"?
>
>>Er det det grove perlesukker, der også kaldes tesukker?
>>(Jeg drikker ikke te .
>
>
> Det er lige netop det det er
>
> Perlesukker består af store sukkerkrystaller - d.v.s. sukkerkrystaller, som
> har kogt ekstra længe. Det gør, at det ikke smelter så nemt som alm. hvidt
> sukker.

Smelter det ikke så nemt fordi krystallerne er større?
Eller smelter de ikke så nemt fordi har fået en anden behandling end
alm. melis?

--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder      <http://www.suder.dk/>
ICQ UIN         4133803


Ukendt (15-12-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 15-12-03 23:46


"Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
news:3fde23ee$0$268$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> Tina wrote:
> > "Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
> > news:3fddc764$0$259$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> >
> >>Steen Suder, privat wrote:

> Smelter det ikke så nemt fordi krystallerne er større?
> Eller smelter de ikke så nemt fordi har fået en anden behandling end
> alm. melis?

Fordi det har fået en lidt anden behandling end alm. melis.

Tina



Michael Nielsen (15-12-2003)
Kommentar
Fra : Michael Nielsen


Dato : 15-12-03 15:44

Tesukker er grovkornet sukker ala groft salt..... God Jul

Michael
"Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
news:3fddc68c$0$259$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> Min kone har lige lavet appelsinflæsk og det er rigtigt godt, men det
> almindelige sukker ternene er blevet vendt i er "smeltet".
>
> Tilbage til opskriften... vi finder ud af at der står at ternene skal
> vendes i "tesukker"; hvad er dét?
>
> Kan det at vi har brugt alm. sukker være årsagen til at det er "smeltet"?
>
> --
> Mvh. / Best regards,
> Steen Suder <http://www.suder.dk/>
> ICQ UIN 4133803
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste