/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Klejne opskrift
Fra : ulla


Dato : 10-12-03 05:07

Er der ikke nogen der har en opskrift på bløde klejner - ikke norske
klejner, men alm. klejner der er lidt bløde.

Ulla



 
 
Peter W. Bosse (10-12-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 10-12-03 06:12

"ulla" <ulla@mailikke> skrev i denne søde juletid...
> Er der ikke nogen der har en opskrift på bløde klejner - ikke norske
> klejner, men alm. klejner der er lidt bløde.

Nåh, ..der vist én som er tidligt oppe!

Prøv, om der ikke skulle være noget brugeligt i gruppens tidligere indlagte indlæg..

http://makeashorterlink.com/?E244264C6

...eller den lange:
http://groups.google.com/groups?q=klejner+group:dk.kultur.mad%2Bdrikke&hl=da&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&group=dk.kultur.mad%2Bdrikke&star
t=10&sa=N


...eller se evt. i Mortens opskrifter..
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/main.html


Mvh. Peter W. Bosse

Peters Jul *<|
Juletiden nærmer sig og så skal der hygges. Det er både sjovt
og nemt at lave julekonfekt. Hvor nemt det er, kan du se her hvor
Peter Kofoed viser alle hans tips og tricks på streaming video.
Du kan også printe skabeloner til at lave sjove marcipantegninger med.
www.odensemarcipan.dk/Default.asp?ID=65



Gitte Sørensen (11-12-2003)
Kommentar
Fra : Gitte Sørensen


Dato : 11-12-03 16:58

Wed, 10 Dec 2003 05:06:30 +0100, skrev "ulla" <ulla@mailikke> i
dk.kultur.mad+drikke:

>Er der ikke nogen der har en opskrift på bløde klejner - ikke norske
>klejner, men alm. klejner der er lidt bløde.

Denne opskrift giver store, svampede, bløde klejner (jeg synes de kan
minde lidt om doughnuts i konsistensen):

Rie's Klejner (bløde klejner)

500 g mel
250 g margarine
3 æg
125 g melis
1 1/4 dl mælk
50 g gær

Margarinen smuldres i melet. Mælken lunes (håndvarm) og gæren opløses
heri. Røres i melet sammen med melis og æg. Dejen hviler herefter ca
1/2 time. Rulles ud i 1/2 cm tykkelse, skæres ud og vrides. Efterhæver
til ca. dobbelt størrelse og koges i varm palmin eller svinefedt (jeg
synes personligt, at det sidste er det bedste, men det er jo nok en
smagssag).


--
mvh Gitte Sørensen

Nyt forum for gigt-ramte og deres pårørende:
http://forum.gobs.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste