/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Sukker syltede blandede nødder..
Fra :
Kalia
Dato :
01-12-03 20:26
Sidste jul fik jeg til en julefrokost sukker syltede blandede nødder som
tilbehør til ost. Det var blandede nødder som var syltet i flere slags
sukker.
Er der nogen som kan hjælpe med en opskrift?
Kalia
BHR (
02-12-2003
)
Kommentar
Fra :
BHR
Dato :
02-12-03 08:06
Har lavet en version med hasselnødder som jeg brændte af på en pande og
derefter vendt i akaeie honning
mvh
Benny
hedegaard (
04-12-2003
)
Kommentar
Fra :
hedegaard
Dato :
04-12-03 12:07
"BHR" <bentebenny@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
news:3fcc39d4$0$25816$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Har lavet en version med hasselnødder som jeg brændte af på en pande og
> derefter vendt i akaeie honning
Jeg rister blandede nødder på en pande til de er gyldne og sprøde kommer
sukker på og lader det smelte. I en anden gryde laver jeg rødvinssirup
(koger rødvin med sukker ind til en sirupslignende masse - det er vel noget
der ligner 2 dl rødvin til 1 dl sukker) kan smages til med spiritus (rom,
cognac eller hvad du har lyst til). Nødderne kommes i et henkogningsglas,
rødvinssirup hen over. MUMS! Kan fint holde sig længe i køleskab.
God fornøjelse
Tina
Jeg har overvejet at forsøge med at koge sirup på portvin - kunne godt blive
et hit til ost...
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408952
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.