/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rådyr kølle
Fra : Kasper


Dato : 29-11-03 22:02

Hey

Jeg står og skal lave sådan en kølle i morgen, jeg har købt spæk og
diverse...

jeg regner med at brune den i en bradepande, har ikke en stor nok gryde...

lave nogle huller og smide noget hvisløg ind i

og så ellers følge en opskrift jeg har fundet...

Men hvor varm skal sådan en kølle være inden i, før man er sikker på den er
stegt ordenligt ?? og hvor lang tid...

Regards Kasper



 
 
Aske (28-11-2003)
Kommentar
Fra : Aske


Dato : 28-11-03 22:35

Jeg vil foretrække langtidsstegning, for sådan en kølle er jo en stor klump.
Sættes ind i 200 gr. varm ovn, efter 15 minutter hældes ½ l. vand ved og
termostaten sættes til 100 gr. i 2½ time. Når stegetermometret viser 76 gr.
er kødet gennemstegt. tag stegen ud og tænd for grillen, og gå igang med
saucen, når grillen er varm giver du køllen 5 minutter det giver en flot
overflade. Lad kødet hvile 10 minutter og så velbekomme, det er en rigtig
herremiddag.
www.arne.odderweb.dk



"0Kasper" <RepzakRemoveme@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3fc7bb38$0$150$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hey
>
> Jeg står og skal lave sådan en kølle i morgen, jeg har købt spæk og
> diverse...
>
> jeg regner med at brune den i en bradepande, har ikke en stor nok gryde...
>
> lave nogle huller og smide noget hvisløg ind i
>
> og så ellers følge en opskrift jeg har fundet...
>
> Men hvor varm skal sådan en kølle være inden i, før man er sikker på den
er
> stegt ordenligt ?? og hvor lang tid...
>
> Regards Kasper
>
>



-V- (30-11-2003)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 30-11-03 18:39

Aske wrote:
> Jeg vil foretrække langtidsstegning, for sådan en kølle er jo en stor
> klump. Sættes ind i 200 gr. varm ovn, efter 15 minutter hældes ½ l.
> vand ved og termostaten sættes til 100 gr. i 2½ time. Når
> stegetermometret viser 76 gr. er kødet gennemstegt.

Så er du så også sikker på at kødet er totalt gråt, hårdt, tørt og kedeligt.

Hvis du holder dig til at stege den til ca. 65-68 gr. får du et stykke kød,
som de fleste kan enes om er saftigt og klædeligt farvet.

Hver sin smag, selvfølgelig.




-V-




Anders (29-11-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 29-11-03 07:50


"Kasper" <RepzakRemoveme@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3fc7bb38$0$150$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hey
>
> Jeg står og skal lave sådan en kølle i morgen, jeg har købt spæk og
> diverse...
>
> jeg regner med at brune den i en bradepande, har ikke en stor nok gryde...
>
> lave nogle huller og smide noget hvisløg ind i
>
> og så ellers følge en opskrift jeg har fundet...
>
> Men hvor varm skal sådan en kølle være inden i, før man er sikker på den
er
> stegt ordenligt ?? og hvor lang tid...
>
> Regards Kasper
>


Jeg synes, vildt skal være rosa, så jeg steger dyrekøller til
centertemperaturen er 63-65 grader......


Anders



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste