/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Medisterpølse i ovn
Fra : pusmand


Dato : 13-11-03 14:02

Synes altså, jeg fornylig har læst herinde, hvordan man laver subj. Men kan
bare ikke finde tråden nu. Nogen, der kan hjælpe ??



 
 
Rikke Mors (13-11-2003)
Kommentar
Fra : Rikke Mors


Dato : 13-11-03 18:44

pusmand wrote:
> Synes altså, jeg fornylig har læst herinde, hvordan man laver subj. Men kan
> bare ikke finde tråden nu. Nogen, der kan hjælpe ??
>
>

Det er faktisk meget ligetil. Læg medisteren i et fad, pensl evt. med en
anelse olie og sæt den i ovnen en halv times tid.

Rike Mors


Rikke Mors (14-11-2003)
Kommentar
Fra : Rikke Mors


Dato : 14-11-03 07:58

Rikke Mors wrote:
> pusmand wrote:
>
>> Synes altså, jeg fornylig har læst herinde, hvordan man laver subj.
>> Men kan
>> bare ikke finde tråden nu. Nogen, der kan hjælpe ??
>>
>>
>
> Det er faktisk meget ligetil. Læg medisteren i et fad, pensl evt. med en
> anelse olie og sæt den i ovnen en halv times tid.
>
> Rike Mors
>

Jeg glemte lige at skrive at det bliver rigtig godt, hvis man lægger
hasselbackkartofler i et fad med medisteren udenom. Alt den gode saft
fra medisteren opsuges af kartoflerne - intet smag går til spilde. Får
helt lyst til at lave det til aften.

Rikke Mors


Lisbeth Jacobsen (14-11-2003)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 14-11-03 16:01

"pusmand" <pusmand@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:1hLsb.4792$4b.3669@news.get2net.dk...

> Synes altså, jeg fornylig har læst herinde, hvordan man laver subj. Men
kan
> bare ikke finde tråden nu. Nogen, der kan hjælpe ??

Nu, hvor julen nærmer sig skal jeg da snart bruge min
yndlingsmedisteropskrift. jeg kender folk, der ellers aldrig spiser
medister, men som elsker, når jeg inviterer dem på denne ret i julemåneden:

1 kg medisterpølse
8-10 æbler (Ingrid Marie er gode!)
3 løg
timian
salt
peber
Lidt olie til fadet
Rugbrød og sennep

Skær æblerne i både. Fjern kernehus, men bevar skrællen) Skær løgene i både.
Bland løg og æbler. Drys salt og peber over og fordel i et smurt fad. Læg
medisteren over og prik den grundigt. Sæt fadet i ovnen og steg ved 220
grader i cirka 45 min - eller til medisteren er pænt brun.

Server med rugbrød og sennep. Rødkål eller rødkålssalat med mandarinstykker
i passer fint til.

Mvh. Lisbeth



Karina og Christian (14-11-2003)
Kommentar
Fra : Karina og Christian


Dato : 14-11-03 20:48

"Lisbeth Jacobsen" <lisbethjacobsen_news @ hotmail.com> wrote in message
news:3fb4eee7$0$4349$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
[klip]
> Nu, hvor julen nærmer sig skal jeg da snart bruge min
> yndlingsmedisteropskrift. jeg kender folk, der ellers aldrig spiser
> medister, men som elsker, når jeg inviterer dem på denne ret i
julemåneden:

Hejsa Lisbeth

Din opskrift lyder rigtig god. Den skal absolut prøves her i julen

Bare lige et enkelt spørgsmål. Koger du medisteren, inden du kommer den i
ovnen, eller er det bare fra pakken og ind?

På forhånd tak - og tak for den indbydende opskrift.

Karina



Lisbeth Jacobsen (14-11-2003)
Kommentar
Fra : Lisbeth Jacobsen


Dato : 14-11-03 22:29

"Karina og Christian" <vaksFJERNDETTE@krudt.dk> skrev i en meddelelse
news:3fb53182$0$3762$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...

> Bare lige et enkelt spørgsmål. Koger du medisteren, inden du kommer den i
> ovnen, eller er det bare fra pakken og ind?

Ukogt ind i ovnen til den er dejligt brun.
Prikker til den med en spids gaffel eller andet... så saften kan sive ud
uden eksplosioner i pølseskindet *S*

Og så vidt jeg husker vender jeg medisteren halvvejs, så den ikke er helt
grå og snasket på undersiden *S*

Mvh. Lisbeth



Karina og Christian (16-11-2003)
Kommentar
Fra : Karina og Christian


Dato : 16-11-03 11:42

"Lisbeth Jacobsen" <lisbethjacobsen_news @ hotmail.com> wrote in message
news:3fb6031c$0$3763$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
[klip]
> Ukogt ind i ovnen til den er dejligt brun.
> Prikker til den med en spids gaffel eller andet... så saften kan sive ud
> uden eksplosioner i pølseskindet *S*
>
> Og så vidt jeg husker vender jeg medisteren halvvejs, så den ikke er helt
> grå og snasket på undersiden *S*

Det skal så afgjort afprøves. Tusind tak for tippet

Karina



diana (14-11-2003)
Kommentar
Fra : diana


Dato : 14-11-03 20:51

jeg kender en opskrift. hvor du kommer sennep og ost oven på en røget
medister. og så ind i ovnen.........Den er bare super.

fra diana



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste