/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
pølser
Fra : Lars Sørensen


Dato : 12-11-03 19:10

Jeg vil igang med at prøve og lave pølser
Hvor finder jeg opskrifter på den slags (medister/knæk/grill osv.)

Har fået fat i et pølsehorn til min køkkenmaskine og tarmen kan jeg hente
ved den lokale slagter

En anden ting er også når man har lavet dem kan man så bare fryse dem ned
eller skal de koges/ryges eller sådan noget først.
De pølser som man køber færdiglavede virker som om at de er blevet forkogt
eller sådan noget.

Mvh
Lars



 
 
Rikke Nielsen (12-11-2003)
Kommentar
Fra : Rikke Nielsen


Dato : 12-11-03 21:23

Hej.

Jeg ved, at medister, "kun" er hakket fars. Man kan sammenligne den med en
frikadellefars. Derfor er den ikke røget. Og den kan fryses, lige efter at
tarmen er stoppet med fars.

Hvor i mod røde pølser og grill pølser er røgede.

Hvad angår opskrifter, kan jeg ikke hjælpe dig. Og dog. I Tørsleffs Røde
Kogebog er der en opskrift på medister.

Hilsen Flemming Kold



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste