/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Svinemørbrad....
Fra : Sandman


Dato : 03-11-03 08:44

Hejsa,

En god og dejlig opskrift med svinemørbrad + jeg er lidt
usikker på hvilket tilbehør jeg skal vælge.....

Det skal være til 2 og ikke tage hele eftermiddagen....

Jimmy



 
 
Trine Kornum Christi~ (03-11-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 03-11-03 14:09

"Sandman" <sandman@ofir.dk> writes:

> En god og dejlig opskrift med svinemørbrad + jeg er lidt
> usikker på hvilket tilbehør jeg skal vælge.....
>
> Det skal være til 2 og ikke tage hele eftermiddagen....

Jeg har to forslag:

Omviklet med bacon og stegt som vildt med alt hvad dertil hører.

Eller skåret i skiver og svitset sammen med champignoner,
cherrytomater og forårsløg, fløde hældt ved, smagt til med sherry og
estragon, serveret med frisk pasta.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!

http://www.triane.dk, juletræer, gran og julebutik
Tag familien med på skovtur og fæld dit eget juletræ.

Sandman (04-11-2003)
Kommentar
Fra : Sandman


Dato : 04-11-03 08:12


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:u7k2hk392.fsf@trinekc.dk...
> "Sandman" <sandman@ofir.dk> writes:
>
> > En god og dejlig opskrift med svinemørbrad + jeg er lidt
> > usikker på hvilket tilbehør jeg skal vælge.....
> >
> > Det skal være til 2 og ikke tage hele eftermiddagen....
>
> Jeg har to forslag:
>
> Omviklet med bacon og stegt som vildt med alt hvad dertil hører.
>
> Eller skåret i skiver og svitset sammen med champignoner,
> cherrytomater og forårsløg, fløde hældt ved, smagt til med sherry og
> estragon, serveret med frisk pasta.
>
--------------------
Lyder rigtig godt, og ser ikke ud til det tager så lang tid....

Jimmy



Padmé Amidala (03-11-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 03-11-03 14:58

Du tager en svinemørbrad og skærer den ud i 2-3 cm tykke skiver.
Giver dem en skorpe på en pande og derefter tages de af.
Derefter presser du 2-3 appelsiner ned i stegeskyen (tag gerne lidt af kødet
også) og
krydrer med salt/peber/chili og
så fyldes der fløde på, alt efter temperament (men gerne en kvart liter) og
mørbradskiverne lægges tilbage i saucen og
så skal det småsimre indtil mørbraden er gennemstegt.
Serveres med ris og eventuelt lidt salat..
Hvis jeg selv skal sige det, er det en gudespise

VH
Padmé



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste