/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brød der ikke håndæltes?
Fra : MariaF


Dato : 10-10-03 12:23

Mon vi lige kunne få opskriften en gang til?

Det lyder lækkert, ville gerne bage dem til morgenmaden i morgen...

Knuz

Maria



 
 
Kim Jensen (10-10-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 10-10-03 12:53

> Mon vi lige kunne få opskriften en gang til?
> Det lyder lækkert, ville gerne bage dem til morgenmaden i morgen...

Put 5 gr. gær og en spiseskefuld salt i 1/2 liter vand.
Rør durum-mel i til det får konsistens som vælling.
Rør hvedemel i til det begynder at ligne dej,
men ikke tykkere end at man stadig kan røre i det med en grydeske.
Rør sammen.
Lad hæve køligt i 12 timer.
Hæld ud på en bageplade.
Drys med mel.
Sæt i en ovn forvarmet til 250 grader.
Skru ned til 225 grader efter 5 minutter.
Bag til skorpen er mørkebrun.


mvh
Kim Jensen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste