/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Brød der ikke skal håndæltes
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 01-10-03 09:16

Der var for et stykke tid siden en tråd der handlede om brød, der ikke
blev håndæltet og havde en hævetid på 12 timer (såvidt jeg husker) Der var
også et link til en hjemmesiden. Jeg troede jeg havde gemt indlæggene, men
kan ikke finde dem. Kan nogen hjælpe?

--
Frank Løkkegaard
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse




 
 
Carsten Finn Rasmuss~ (01-10-2003)
Kommentar
Fra : Carsten Finn Rasmuss~


Dato : 01-10-03 10:15

Frank Løkkegaard wrote:
> Der var for et stykke tid siden en tråd der handlede om brød,
> der ikke blev håndæltet og havde en hævetid på 12 timer
> (såvidt jeg husker) Der var også et link til en hjemmesiden.
> Jeg troede jeg havde gemt indlæggene, men kan ikke finde dem.
> Kan nogen hjælpe?


Det kunne være denne her:
Put 5 gr. gær og en spiseskefuld salt i 1/2 liter vand. Rør
durum-mel i til
det får konsistens som vælling. Rør hvedemel i til det begynder
at ligne
dej, men ikke tykkere end at man stadig kan røre i det med en
grydeske. Rør
sammen. Lad hæve køligt i 12 timer. Hæld ud på en bageplade. Drys
med mel.
Sæt i en ovn forvarmet til 250 grader. Skru ned til 225 grader
efter 5
minutter. Bag til skorpen er mørkebrun.

Nemmere kan det ikke være :)

--
Carsten (3600), HELD er noget der indtræffer når grundige
forberedelser mødes med en gunstig lejlighed....



Frank Løkkegaard (01-10-2003)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 01-10-03 11:10

"Carsten Finn Rasmussen" <cfr@c.dk> writes:
>Det kunne være denne her:
>Put 5 gr. gær og en spiseskefuld salt i 1/2 liter vand. Rør
>durum-mel i til
>det får konsistens som vælling. Rør hvedemel i til det begynder
>at ligne
>dej, men ikke tykkere end at man stadig kan røre i det med en
>grydeske. Rør
>sammen. Lad hæve køligt i 12 timer. Hæld ud på en bageplade. Drys
>med mel.
>Sæt i en ovn forvarmet til 250 grader. Skru ned til 225 grader
>efter 5
>minutter. Bag til skorpen er mørkebrun.
>
>Nemmere kan det ikke være :)

det ser ud til at være den rigtige - 1000 tak

--
Frank Løkkegaard
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse




Kim Jensen (01-10-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 01-10-03 11:52

> >Det kunne være denne her:
> >Put 5 gr. gær og en spiseskefuld salt i 1/2 liter vand. Rør
> >durum-mel i til ...
> det ser ud til at være den rigtige - 1000 tak

Giver du lige et prej om det bliver godt eller ej?


mvh
Kim Jensen



Dorte R.M. Hansen (01-10-2003)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 01-10-03 12:03

On Wed, 1 Oct 2003 12:52:13 +0200, "Kim Jensen" <kj@jmt.dk> wrote:

>> >Det kunne være denne her:
>> >Put 5 gr. gær og en spiseskefuld salt i 1/2 liter vand. Rør
>> >durum-mel i til ...
>> det ser ud til at være den rigtige - 1000 tak
>
>Giver du lige et prej om det bliver godt eller ej?

Jeg kaster mig i aften ud i at røre 4. portion... De tre andre har
resulteret i superlækre resultater - og det er bare så dejlig nemt!

Hjertelig efterårshilsen
Dorte


--
http://www.bornholm.nu
Debat

Frank Løkkegaard (01-10-2003)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 01-10-03 12:13

"Kim Jensen" <kj@jmt.dk> writes:
>Giver du lige et prej om det bliver godt eller ej?

Ja, det gør jeg naturligvis

--
Frank Løkkegaard
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse




Kim Jensen (09-10-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 09-10-03 09:30

> >Giver du lige et prej om det bliver godt eller ej?
> Ja, det gør jeg naturligvis

Nu har jeg selv prøvet det ... og ... MUMS!

Ufatteligt at SÅ lidt arbejde kan give et SÅ forrygende resultatet. Jeg
havde lavet peber-/tomatsuppe til aftensmad, men endte næsten med at spise
mig mæt i det nybagte brød. Super-saftig krumme, dejlig "sejhed" og en
brillant skorpe. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg har lavet dét ...


mvh
Kim Jensen



Frank Løkkegaard (09-10-2003)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 09-10-03 10:58

Nu har jeg også prøvet det - imponerende lækkert - kna klart anbefales til
alle.
Tak for opskriften!

--
Frank Løkkegaard
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste