/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad er din livret?
Fra : Thomas


Dato : 16-09-03 11:05

Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.

Da jeg var yngre var min livret benløse fugle, men efter jeg er
begyndt at spise mindre kød, kan jeg ikke sige, at det længere er min
favorit. Nu er det nærmest bare en let pastaret.

En bekendt har fortalt, at hans yndlingsret som barn var stegt lever,
så det fik de til hans fødselsdag, men det var lige så meget for at
genere hans søster, som hadede stegt lever!

VH

Thomas

 
 
Christian B. Andrese~ (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Christian B. Andrese~


Dato : 16-09-03 11:39


"Thomas" <th63@ofir.dk> wrote in message
news:a6b0eee6.0309160204.771a017b@posting.google.com...
> Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.

Hjerter i flødesovs med kartoffelmos kandiderer kraftigt.
Det samme gør Vikinge Gryde og Boller i karry,


--
mvh/rg. Christian



Padmé Amidala (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 16-09-03 15:10

Sushi indtager klart førstepladsen og derefter må det være fransk
gourmetmad.....med undtagelse af foie gras...

VH
Padmé



Jan Bøgh (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 16-09-03 16:44

Padmé Amidala wrote:

> fransk gourmetmad

Hvad i alverden er det?

vh
Jan



Kurt Hansen (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 16-09-03 11:56

16 Sep 2003 03:04:33 -0700, skrev Thomas:

>Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
>
>Da jeg var yngre var min livret benløse fugle, men efter jeg er
>begyndt at spise mindre kød, kan jeg ikke sige, at det længere er min
>favorit. Nu er det nærmest bare en let pastaret.
>
>En bekendt har fortalt, at hans yndlingsret som barn var stegt lever,
>så det fik de til hans fødselsdag, men det var lige så meget for at
>genere hans søster, som hadede stegt lever!

Jeg traf min kone i sin tid ved at indrykke en annonce i Århus
Stiftstidende:

"Mand, 36 år, med overskæg og egen indgang, søger bekendskab med moden
kvinde der kan lide Brahms og stegt lever".

Behøver jeg at fortælle, at jeg kun fik eet svar? Det var til gengæld
fra den rigtige og vi lever nu lykkeligt sammen på 15. år ))

Venlig hilsen
Kurt Hansen
(Ret min spamsikring i e-mail adressen, hvis du skriver til mig direkte)

Helle (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 16-09-03 12:04


"Thomas" <th63@ofir.dk> wrote in message
news:a6b0eee6.0309160204.771a017b@posting.google.com...
> Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
>
> Da jeg var yngre var min livret benløse fugle, men efter jeg er
> begyndt at spise mindre kød, kan jeg ikke sige, at det længere er min
> favorit. Nu er det nærmest bare en let pastaret.
>
> En bekendt har fortalt, at hans yndlingsret som barn var stegt lever,
> så det fik de til hans fødselsdag, men det var lige så meget for at
> genere hans søster, som hadede stegt lever!
>
> VH
>
> Thomas

Krydret stærk mad.
Pasta




Nette (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 16-09-03 13:00


"Thomas" skrev i en meddelelse
news:a6b0eee6.0309160204.771a017b@posting.google.com...
> Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.

Koteletter i fad ( som KUN bør spises med ris) og lasagne

Nette



Brian Skaarup (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Brian Skaarup


Dato : 16-09-03 14:00

On 16 Sep 2003 03:04:33 -0700, th63@ofir.dk (Thomas) wrote:

>Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
Gratis mad!

Anders Thorsen Holm (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Anders Thorsen Holm


Dato : 16-09-03 16:21

Brian Skaarup wrote:

>>Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
> Gratis mad!

Som studerende og midlertidigt arbejdsløs vil jeg hermed tilslutte mig
ovenstående udsagn

--
Anders Thorsen Holm | http://www.daimi.au.dk/~zoolook/

Overvejer du at købe en DVD-afspiller? Så hold dig fra Fona!
Læs hvorfor: http://www.daimi.au.dk/~zoolook/fona/

Ukendt (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 16-09-03 14:39


>
> Da jeg var yngre var min livret benløse fugle, men efter jeg er
> begyndt at spise mindre kød, kan jeg ikke sige, at det længere er min
> favorit. Nu er det nærmest bare en let pastaret.
>
> En bekendt har fortalt, at hans yndlingsret som barn var stegt lever,
> så det fik de til hans fødselsdag, men det var lige så meget for at
> genere hans søster, som hadede stegt lever!
>
> VH
>
> Thomas

Livret? Ja for sat..! Nu er jeg én af de rødder der godt kan lide al slags
mad. Gerne fransk og dyrt og alt det dér, men når alt kommer til alt - og
jeg kommer til frokost hos min gamle farmor - er det nu stadig pandekager
med is og solbærsyltetøj, der gør mig glad. Om det er minderne, der gør det,
ved jeg ikke - men de tæller vel osse med i dét regnskab!

AS



Kurt Hansen (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Kurt Hansen


Dato : 16-09-03 14:48

16 Sep 2003 03:04:33 -0700, skrev Thomas:

>Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.

Hvis jeg skulle udpege 3 ting jeg ville medbringe til en øde ø, ville
det være en kortbølgeradio, en forbindingskasse og så en stor, vammel
kiksekage!!!

Venlig hilsen
Kurt Hansen
(Ret min spamsikring i e-mail adressen, hvis du skriver til mig direkte)

dias (16-09-2003)
Kommentar
Fra : dias


Dato : 16-09-03 15:36

Stegt flæske og persillesovs, gerne med fin æblemos til.
"Kurt Hansen" <kurt@FJERNDETTEtowle.dk> skrev i en meddelelse
news:p45emvss5q3qithkkq7t2nqv42hup8nhfh@4ax.com...
> 16 Sep 2003 03:04:33 -0700, skrev Thomas:
>
> >Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
>
> Hvis jeg skulle udpege 3 ting jeg ville medbringe til en øde ø, ville
> det være en kortbølgeradio, en forbindingskasse og så en stor, vammel
> kiksekage!!!
>
> Venlig hilsen
> Kurt Hansen
> (Ret min spamsikring i e-mail adressen, hvis du skriver til mig direkte)



Nils Bo Hermansen (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Nils Bo Hermansen


Dato : 16-09-03 18:21

Nemlig.
Stegt flæsk, kartofler og persillesovs (meget persille).
Så taler vi livret og den skal laves som vor mor lavede det !

Nils
dias <zarh@ofir.dk> skrev i en
nyhedsmeddelelse:3f671fcc$0$24671$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Stegt flæske og persillesovs, gerne med fin æblemos til.
> "Kurt Hansen" <kurt@FJERNDETTEtowle.dk> skrev i en meddelelse
> news:p45emvss5q3qithkkq7t2nqv42hup8nhfh@4ax.com...
> > 16 Sep 2003 03:04:33 -0700, skrev Thomas:
> >
> > >Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
> >
> > Hvis jeg skulle udpege 3 ting jeg ville medbringe til en øde ø, ville
> > det være en kortbølgeradio, en forbindingskasse og så en stor, vammel
> > kiksekage!!!
> >
> > Venlig hilsen
> > Kurt Hansen
> > (Ret min spamsikring i e-mail adressen, hvis du skriver til mig direkte)
>
>



Peter (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Peter


Dato : 16-09-03 16:14

Thomas wrote:

> Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
>

Kanin stort set lige gyldigt hvordan den så er tilberedt - som ragout, i
rødvin med nødder og oliven, sennepsstegt, indbagt... You name it... Det er
meget svært at gå helt galt i byen med en kanin.

/Peter

Jan Bøgh (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 16-09-03 16:46

Mad!

vh
Jan



Peter Holm (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Peter Holm


Dato : 16-09-03 17:02


Fulskager, dog med okse-lammekød i stedet for svinekød.

Peter Holm




th63@ofir.dk (Thomas) wrote in
news:a6b0eee6.0309160204.771a017b@posting.google.com:

> Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
>

Kasper Damkjær (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Kasper Damkjær


Dato : 16-09-03 17:20

th63@ofir.dk (Thomas) wrote in
news:a6b0eee6.0309160204.771a017b@posting.google.com:

> Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.

Bestemt, eller rettere et par stykker. I vilkårlig rækkefølge:

* Kartoffelmos (hjemmelavet, ikke pulver). Gerne med en sammenkogt ret
med oksekød og paprika. Hertil naturligvis en rødbede og en øl (Gerne en
A-Z Ale No. 16 eller, i gamle dage, en Rød Tuborg (RIP)).

* Spaghetti carbonara (igen hjemmelavet). Gerne med lidt ristet brød og
pesto som starter - hertil en bedre italiensk rødvin.

* Vildt. Fasan, dyreryg, kanin - you name it.


--
Kasper Damkjær
http://damkjaer.net/

Michael Nielsen (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Michael Nielsen


Dato : 16-09-03 17:45

Helt klart gullash som lige nu står og simrer på komfuret. Selvfølgelig med
paprika, hvidløg, salt, pber, champignon og fløde. Og så en god hjemmelavet
kartoffelmos til. MUMS. Glæder mig til maden er færdig

Hilsen Linda

"Kasper Damkjær" <usenet@damkjaer.net> skrev i en meddelelse
news:Xns93F8BA83CAA7Fspamtrapdamkjaernet@194.255.237.193...
> th63@ofir.dk (Thomas) wrote in
> news:a6b0eee6.0309160204.771a017b@posting.google.com:
>
> > Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
>
> Bestemt, eller rettere et par stykker. I vilkårlig rækkefølge:
>
> * Kartoffelmos (hjemmelavet, ikke pulver). Gerne med en sammenkogt ret
> med oksekød og paprika. Hertil naturligvis en rødbede og en øl (Gerne en
> A-Z Ale No. 16 eller, i gamle dage, en Rød Tuborg (RIP)).
>
> * Spaghetti carbonara (igen hjemmelavet). Gerne med lidt ristet brød og
> pesto som starter - hertil en bedre italiensk rødvin.
>
> * Vildt. Fasan, dyreryg, kanin - you name it.
>
>
> --
> Kasper Damkjær
> http://damkjaer.net/



Lars (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Lars


Dato : 16-09-03 19:35


"Thomas" <th63@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:a6b0eee6.0309160204.771a017b@posting.google.com...
> Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
>
> Da jeg var yngre var min livret benløse fugle, men efter jeg er
> begyndt at spise mindre kød, kan jeg ikke sige, at det længere er min
> favorit. Nu er det nærmest bare en let pastaret.
>
> En bekendt har fortalt, at hans yndlingsret som barn var stegt lever,
> så det fik de til hans fødselsdag, men det var lige så meget for at
> genere hans søster, som hadede stegt lever!
>
> VH
>
> Thomas

Mad jeg ikke tidligere har smagt er min livret.
Nyt er spændende og skal udforskes.

Hvis jeg skal nævne favoritter som jeg har smagt tidligere så bliver det en
liste.

Kogt hamburgerryg med brunede kartofler og grønlangkål.

Sushi med flødeost rørt op med wasabi.

Meget mørstegt dyreryg med hasselback kartofler og waldorffsalat,
svampe-rødvinssauce og garniture.

Rababer/marcipankage

Enchilados eller burridos m/guacamole

Paella med ægte safran div. skaldyr, kylling og muslingefond.

Frikadeller med kold kartoffelsalat.

En marineret sildemad med chili og vanille

Jamen jeg kunne blive ved men så ville det blive kedeligt.

Lars



Trine Kornum Christi~ (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 16-09-03 19:46

th63@ofir.dk (Thomas) writes:

> Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.

Ikke en livret som sådan. Mine lyster er mere årstidsorienteret, men
det kunne f.eks. være noget i denne retning:

Forår:
Kalve- eller hønsefrikasse med nye grøntsager
Kogt kød med aspargessovs og kartofler
Bagt laks med hollandaisesovs, agurkesalat og aspargeskartofler

Sommer:
Grillmad med salater
Kyllingesteg med nye kartofler, rabarberkompot og grøn salat med
flødedressing
Koldskål og is

Efterår:
Vildt af enhver slags
Gode ben
Kørvelsuppe
Kartoffelsuppe
Hyldebærsuppe med franskbrødsterninger

Vinter:
Minestrone
Alt simremad med oksekød og kartoffelmos
Skumgummikoteletter
Andesteg!

Generelt er jeg meget madglad, dog er jeg ikke til indmad og kogt kål!
Brunkål er noget af det værste man kan servere for mig.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, billig overnatning i Nordjylland
http://www.bierstedjuletraeshandel.dk, æresporte og gran
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Pippi Langstrømpe (18-09-2003)
Kommentar
Fra : Pippi Langstrømpe


Dato : 18-09-03 15:54


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:upti0k1x1.fsf@trinekc.dk...
> th63@ofir.dk (Thomas) writes:
>
> > >
> Vinter:
> Minestrone
> Alt simremad med oksekød og kartoffelmos
> Skumgummikoteletter
> Andesteg!
>


Skumgumikoteletter..............? Lyder interessant... Hvad er det........?

Knuz Pippi



Miver og Mulle's mor~ (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Miver og Mulle's mor~


Dato : 16-09-03 20:04

<klip>
"Thomas" <th63@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:a6b0eee6.0309160204.771a017b@posting.google.com...
> Har denne gruppes læsere mon en såkaldt livret.
> Thomas
</klip>

Grydestegt due (fyldt med persille naturligvis). Sovsen er _genial_ god!
Spises med brunede og/eller hvide kartofler, géle og almindelige franske
kartofler.
Helst med mælk til :)
--
Hilsen Miver og Mulle's mor, der ikke har spist duesteg i mange år, da jeg
ikke vil spise "børn" og duesteg, skal nu engang laves af dueunger, der lige
er på nippet til at forlade reden....*suk*

http://hei.homepage.dk



Samsara (16-09-2003)
Kommentar
Fra : Samsara


Dato : 16-09-03 21:20

Boller i karry og stegt flæsk med persillesovs kæmper
om førstepladsen hos mig.

Uhm......

Venligst Samsara



kim rasmussen (16-09-2003)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 16-09-03 21:44

Stuvede Grønærter og gulerødder og krebinetter eller varm kartoffelsalat med
røde pølser

--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



Frank Løkkegaard (22-09-2003)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 22-09-03 08:26

"Michael Nielsen" <michael.gn@adslhome.dk> writes:
>Helt klart gullash som lige nu står og simrer på komfuret. Selvfølgelig
>med
>paprika, hvidløg, salt, pber, champignon og fløde. Og så en god
>hjemmelavet
>kartoffelmos til. MUMS. Glæder mig til maden er færdig

Uhhh ja, en god gang rigtig gullash er pragtfuldt.
Laver ind i mellem en variant med kød fra krondyr (bor tæt på Tyskland,
hvor det er let at skaffe den slags)

Men ellers livretter?
Det er lidt svært. Oplever at det veksler efter årstiderne men også over
årene.
Om vinteren er der ikke meget der kan hamle op med en af de store supper,
eller hvad med gåsen? eller anden eller om kort tid den stegte hare
(harejagten går ind om en uges tid) eller....
Om foråret kunne det være snepper - noget af det mest fremragende
fuglevildt man kan få - desværre svært at skaffe og hamrende dyrt.
En gang stegte ål med øl og brændevin (eller en god russisk vodka - ikke
det der Smirnoff-sprit, men derimod Altai, Moskovskaja eller Stoli - skal
det være vildt og voldsomt kunne en posl Zubruwska også sagtens gå an)
Eller en gang hvalbøf når det kan skaffes, eller.....
Eller bare en god gang stegt flæsk med persillesovs - eller den stegte
kalvelever eller..
Hold da op, det er svært at pege en enkelt livret ud.
Eller det store frokostbord med hjemmelavede sylter, leverpostejer,
fiskefrikadeller, rulepølsen. Nej hvor bliver jeg da sulten
Eller den gode grøntsagssuppe, kalvebrislerne eller....


--
Frank Løkkegaard
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste