/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
HJÆLP!!!!!!
Fra : Henrik Hansen


Dato : 06-09-03 12:33

Sad lige og spekulerede på hvad jeg skulle lave af mad i aften, jeg er helt
blank.
Er de rnogle der kan give en genial idé.

Der skal ikke indgå for mange specielle ingredienser, eller for lang
tilberedningstid.

Skyd løs...........

Jeg er én person, og der må gerne være en dessert med.

MVH

Henrik



 
 
Miver og Mulle's mor~ (06-09-2003)
Kommentar
Fra : Miver og Mulle's mor~


Dato : 06-09-03 13:13

"Henrik Hansen" <hansehen@FJERNNDETTEmail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3f59c6b2$0$32474$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Sad lige og spekulerede på hvad jeg skulle lave af mad i aften, jeg er
helt
> blank.
> Er de rnogle der kan give en genial idé.
> Henrik
Hej Henrik :)

Her et mit forslag:

Det skal du bruge:
cocktailpølser (helst med skind)
æg
mælk
purløg
løg
salt & peber
rugbrød eller andet brød - hvis du ikke har en rest kartofler fra igår.
Evt. tomater

Snit cocktailpølserne i et kryds i begge ender. Rist dem på etegepanden med
lidt fedtstof. Rist ligeledes løgene på panden (hvis du har en rest
kartofler smider du dem bare på sammen med løgene)
Pisk æg med lidt mælk (bare en god sjat) og salt og peber.
Når pølserne og løgene er brune og fine, smider du æggemassen på panden og
roder lidt rundt af og til. Ikke for meget varme på...det skal jo ikke
svedes. Efter ca. 5-10 minutter er maden færdig. (hvis du har tomater kan du
enten spise dem til eller smidedem med på panden sammen med æggemassen)
Drys purløg på og ta' gerne smør på brødet....
Hertil et stort koldt glas mælk - eller hvad du nu har lyst til a drikke :)

Dessert: Gå en tur i byen og køb dig en dejlig soft-ice, sæsonen er ved at
slutte, så ....

Hvis du ikke gider dét, så håber jeg du har en dåse ferskner. Den åbner du
bare og æder løs...skulle du have en smule flødeskum, så er det helt perfekt
:))

God appetit
--
Hilsen Miver og Mulle's mor

http://hei.homepage.dk



gap (06-09-2003)
Kommentar
Fra : gap


Dato : 06-09-03 14:46

Hej

Hos os skal vi have paneret flæske med persillesovs- De´t kalder vi det
selvom det i virkeligheden er almindeligt tyndt bacon som jeg panerer i mel,
æg og rasp og steger på panden . Det smager rigtig godt og er ikke så tykt
og fedt som rigtigt flæsk..

Med venlig hilsen

Grethe
"Henrik Hansen" <hansehen@FJERNNDETTEmail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3f59c6b2$0$32474$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Sad lige og spekulerede på hvad jeg skulle lave af mad i aften, jeg er
helt
> blank.
> Er de rnogle der kan give en genial idé.
>
> Der skal ikke indgå for mange specielle ingredienser, eller for lang
> tilberedningstid.
>
> Skyd løs...........
>
> Jeg er én person, og der må gerne være en dessert med.
>
> MVH
>
> Henrik
>
>



Helle (06-09-2003)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 06-09-03 15:39


"Henrik Hansen" <hansehen@FJERNNDETTEmail.tele.dk> wrote in message
news:3f59c6b2$0$32474$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Sad lige og spekulerede på hvad jeg skulle lave af mad i aften, jeg er
helt
> blank.
> Er de rnogle der kan give en genial idé.
>
> Der skal ikke indgå for mange specielle ingredienser, eller for lang
> tilberedningstid.
>
> Skyd løs...........
>
> Jeg er én person, og der må gerne være en dessert med.
>
> MVH
>
> Henrik
>
>

Vi skal have pitabrød m. salat og oksekød. Vi laver en blandet salt m.
agurk, tomat, majs, ananas, peberfrugt osv. Steger løg og hakket oksekød og
krydrer det rigtig godt så det er stærkt. Når vi så skal lave pita brødene
kommer vi skiftevis salat og den stærke kødfyld i - UUUHM. Guf.

Mvh Helle



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste