"Anne Lise Kirk Jensen" <alkj_gmafood@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3f55d5d7$0$97190$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Jeg vil gerne lave subj iaften.
>
> Jeg kan sagtens finde ud af at lave RIGTIGE boller i karry; så mit
spørgsmål
> går mere på, at jeg synes ofte kalkunfars er mere "vådt" end grisefars, og
> hvordan undgår jeg så liige at kalkun-bollerne flyder ud i kogevandet,
UDEN
> at fylde farsen med mel?
>
> Er havregryn måske løsningen, eller sidder der een derude med et godt fif?
>
> mvh
> anne lise
>
Hej Anne Lise,
Nu er det jo sådan, at jeg er sønderjyde.

I sønderjylland kommer man
rasp i frikadellefarsen. Det gør jeg også i alt andet fars. Det virker
rigtig god, når der er for meget væde.
Mvh. Renate