Jo, det er selvfølgelig nemmere og slå det op,
Det jeg mere tænkte på, var om det er en god "grundsalat"
dvs. til de fleste måltider, ud fra jer "hardcore" Low carb´eres erfaring?
Men den er vist ok, hvis jeg dropper løget, men det havde jeg jo opdaget
hvis jeg havde slået det op
Tusind tak for dit svar.
Jan
"sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> wrote in message
news:725skv4ifhj1vm78avu5ie7c4r0qc77sal@4ax.com...
> En der kalder sig "Jan" <jv@nielsen.tdcadsl.dk> skrev:
>
>
> Hurtige overslag:
>
> >Et kvart salathoved
>
> Cirka 1-2 gram
>
> >ca et halvt blomkålshoved
>
> omkring 4 gram
>
> >ca et halvt broccoli
>
> 110 g broccoli ineholder 1,7 gram effektive kulhydrater. Et halvt
> broccoli vejer cirka 200 gram
>
> >en halv rød og halv grøn peber
>
> 100 gram 3,3 gram eff. kulh.
>
> >Et hakket løg
>
> 7,5 gram eff. kulh. pr løg. Jeg ville nok spekulere i at droppe løget
>
>
> >100 gram bacon tern stegt og tørret på køkkenrulle
>
> 1 gram - hvorfor tørre du det på køkkenrulle? Det bilver da tørt og
> kedeligt. Prøv at sætte dem til afdrypning i en sigte.
>
> >100 gram skinkestrimler ligeledes stegt
>
> 1 gram
>
>
> >Omkring 50 gram mozzarella ost.
>
> 1-1,5 gram
>
>
> Men er det ikke bare at tage varedeklarationen på mange af tingene -
> og så skå op i en kulhydrattabel?
>
> --
> Sune