/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rest kolde, kogte ris?
Fra : Bitten


Dato : 14-08-03 14:26

Hej i denne skønne gruppe!

Når jeg koger ris til min aftensmad, får jeg tit kogt for mange! Og så
var jeg det jeg tænkte om der er nogen her i gruppen, der har en ide
anvendelse af dem? Det er oftest en blanding at alm. og vilde ris...

Mange hilsner
Bitten...

 
 
stormfeldt (14-08-2003)
Kommentar
Fra : stormfeldt


Dato : 14-08-03 14:38

Hej Bitten

Rester af kogte kolde ris, og forresten også spaghetti smager dejligt
ristet på panden i lidt fedtstof. Risene er især dejlige ristet sammen
med rester af kogte grønsager.

Stormfeldt

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Mimi (14-08-2003)
Kommentar
Fra : Mimi


Dato : 14-08-03 15:33

"Bitten" <bitt1@sol.dk> wrote:
> Når jeg koger ris til min aftensmad, får jeg tit kogt for mange! Og så
> var jeg det jeg tænkte om der er nogen her i gruppen, der har en ide
> anvendelse af dem? Det er oftest en blanding at alm. og vilde ris...

Kan også bruges som fyld i f.eks. peberfrugt el. squash sammen med løg,
hvidløg, krydderurter og kød efter behov.
Mvh Mimi



finn (14-08-2003)
Kommentar
Fra : finn


Dato : 14-08-03 15:41

og i fortsættelse heraf:
lidt løg og/eller hvidløg,afslutningsvis lidt rasp samt piskefløde
"Mimi" <mimi@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3f3b9d79$0$32510$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> "Bitten" <bitt1@sol.dk> wrote:
> > Når jeg koger ris til min aftensmad, får jeg tit kogt for mange! Og så
> > var jeg det jeg tænkte om der er nogen her i gruppen, der har en ide
> > anvendelse af dem? Det er oftest en blanding at alm. og vilde ris...
>
> Kan også bruges som fyld i f.eks. peberfrugt el. squash sammen med løg,
> hvidløg, krydderurter og kød efter behov.
> Mvh Mimi
>
>



Mimi (14-08-2003)
Kommentar
Fra : Mimi


Dato : 14-08-03 16:15

> >"Mimi" <mimi@hotmail.com> skrev:
>> Kan også bruges som fyld i f.eks. peberfrugt el. squash sammen med løg,
> > hvidløg, krydderurter og kød efter behov.
> > Mvh Mimi

"finn" <finnbredahl@adslhome.dk> skrev:
> og i fortsættelse heraf:
> lidt løg og/eller hvidløg,afslutningsvis lidt rasp samt piskefløde

Så, så, Finn, hvor meget løg og hvidløg skal vi have i*GG*
Men rasp og fløde er godt, især hvis fyldet ikke hænger ordentligt sammen.
Mimi





Miver og Mulle's mor~ (14-08-2003)
Kommentar
Fra : Miver og Mulle's mor~


Dato : 14-08-03 15:39


"Bitten" <bitt1@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:c93njvghafdcji0km28g3pld67b3h4febf@4ax.com...
> Hej i denne skønne gruppe!
>
> Når jeg koger ris til min aftensmad, får jeg tit kogt for mange! Og så
> var jeg det jeg tænkte om der er nogen her i gruppen, der har en ide
> anvendelse af dem? Det er oftest en blanding at alm. og vilde ris...
>
> Mange hilsner
> Bitten...

Smør på panden og risene på.....det tager kun 5 minutter, så har du et
dejligt måltid...og som andre har skrevet, lidt grøntsager krydrer det hele
lidt op, evt. Meica cocktailpølser (tror de hedder kæde-pølser nu, de er i
et glas, ikke i en dåse)....

--
Hilsen Miver og Mulle's mor

http://hei.homepage.dk/hons.html




sune vuorela (14-08-2003)
Kommentar
Fra : sune vuorela


Dato : 14-08-03 16:32

En der kalder sig Bitten <bitt1@sol.dk> skrev:


>Hej i denne skønne gruppe!
>
>Når jeg koger ris til min aftensmad, får jeg tit kogt for mange! Og så
>var jeg det jeg tænkte om der er nogen her i gruppen, der har en ide
>anvendelse af dem? Det er oftest en blanding at alm. og vilde ris...


Bag nogle boller og put dem i dejen

--
Sune

Ole Larsen (14-08-2003)
Kommentar
Fra : Ole Larsen


Dato : 14-08-03 16:55


"Bitten" <bitt1@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:c93njvghafdcji0km28g3pld67b3h4febf@4ax.com...
> Hej i denne skønne gruppe!
>
> Når jeg koger ris til min aftensmad, får jeg tit kogt for mange! Og så
> var jeg det jeg tænkte om der er nogen her i gruppen, der har en ide
> anvendelse af dem? Det er oftest en blanding at alm. og vilde ris...
>
> Mange hilsner
> Bitten...

På havnen på Anholt var engang en bod hvor man købte nystegte
fiskefrikadeller m. kogte ris og lidt karry i.

--
Mvh, Ole.
Gør det lettere for alle : Slet det du ikke kommenterer og skriv under det
du kommenterer.
http://www.usenet.dk/netikette/citatteknik.html



Tina (14-08-2003)
Kommentar
Fra : Tina


Dato : 14-08-03 18:26


"Bitten" <bitt1@sol.dk> skrev i en meddelelse
news:c93njvghafdcji0km28g3pld67b3h4febf@4ax.com...
> Hej i denne skønne gruppe!
>
> Når jeg koger ris til min aftensmad, får jeg tit kogt for mange! Og så
> var jeg det jeg tænkte om der er nogen her i gruppen, der har en ide
> anvendelse af dem? Det er oftest en blanding at alm. og vilde ris...

De er gode i frikadellefars.

Du kan sagten fryse de overskydende ris ned, og bruge dem senere.

Tina



Gazi (14-08-2003)
Kommentar
Fra : Gazi


Dato : 14-08-03 20:45

"Bitten" skrev d. 14-08-03 14:26 dette indlæg :
> Hej i denne skønne gruppe!
>
> Når jeg koger ris til min aftensmad, får jeg tit kogt for mange! Og så
> var jeg det jeg tænkte om der er nogen her i gruppen, der har en ide
> anvendelse af dem? Det er oftest en blanding at alm. og vilde ris...
>
> Mange hilsner
> Bitten...


Hej Bitten
Du kan komme dem i et fad og hvis du har en rest kødsovs eller lign.
kommer du
det over. Så pisker du nogle æg og hælder over hele molevitten.
Ind i ovnen til æggemassen er stivnet.
Det er især godt til rester med karry. Pasta og kartofler kan laves på
samme måde.
Eller
Steg et hakket løg i lidt olie og tilsæt hakket hvidløg,ingefær,karry og
chili(alt efter smag) Kom de kolde ris ved lidt efter lidt.Når de har
stegt lidt tilsætter du rejer,skinke
eller hvad du har og smager til med lidt fiskesovs og sukker.
Velbekomme

Hilsen Gazi

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Henrik Engel (15-08-2003)
Kommentar
Fra : Henrik Engel


Dato : 15-08-03 09:10

Hvis alt andet slår fejl er fuglene helt vilde med kogte ris. Og
alt hvad der findes om amnestue historier omkring at fugle ikke
kan tåle ris både kogte og ukogte er noget forfærdeligt pjat.

Hvis man er heldig kan man med kogte ris tiltrække flagspætter som
tror de er myreæg og helt vilde med dem.

--
Henrik Engel


Thïngmand (18-08-2003)
Kommentar
Fra : Thïngmand


Dato : 18-08-03 08:22

> Når jeg koger ris til min aftensmad, får jeg tit kogt for mange! Og så
> var jeg det jeg tænkte om der er nogen her i gruppen, der har en ide
> anvendelse af dem? Det er oftest en blanding at alm. og vilde ris...

Så laver du en dejlig rissalat!

250 gr. ris, vilde
1 bdt. forårsløg
250 gr. ærter, frost
1 bdt. persille
1 stk. peberfrugt, rød

Dressing:
100 ml. olivenolie
50 ml. eddike, rødvin

Forårsløg og peberfrugt i tern, persille hakkes og blandes i risen sammen
med ærterne. Olie/eddike blandes og vendes i salaten - lige inden servering!
(da risene ellers suger det hele til sig)

--
Thïngmand
www.thingmand.dk



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste