/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kalveinderlår
Fra : Lisa


Dato : 22-07-03 21:11

Jeg har et stykke kalveinderlår liggende og vil gerne bruge det til gæster
på fredag. Jeg købte det fra vores lokale gårdbutik, som "til gryderetter"
men det synes jeg kødet er alt for fin til....
Forslag modtages med tak!
Mvh Lisa



 
 
ram2 (22-07-2003)
Kommentar
Fra : ram2


Dato : 22-07-03 21:39

"Lisa" skrev d. 22-07-03 21:11 dette indlæg :
> Jeg har et stykke kalveinderlår liggende og vil gerne bruge det til
gæster


Hvad med en skøn Wienerschnitzel. En af mine favoritter.

Mvh
Ram

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


ram2 (22-07-2003)
Kommentar
Fra : ram2


Dato : 22-07-03 21:42

"Lisa" skrev d. 22-07-03 21:11 dette indlæg :
> Jeg har et stykke kalveinderlår liggende og vil gerne bruge det til
gæster

Prøv også at kigge på www.alletiderskogebog.dk

Fra den har du som eks. denne:
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=11040

Mvh
Ram

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


kim rasmussen (22-07-2003)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 22-07-03 22:09

hej Lisa

Her er mit forslag til dit kalvekød :

Skær kødet i tynde skiver og bank dem dobbelt så store med håndfladen.
Smør hver skive med pesto og kom en skive parmaskinke eller anden røget
eller tørret skinke på ,derefter soltørrede tomater i olie skåret i tynde
strimler,høvl lidt parmasanost på hver skiver og læg et par friske
basilikumblade også på hver skive .
Rul derefter hver skive og bind med tandstikkere eller kødnåle.
Brun rullerne på en pande i olivenolie og kom så et par modne tomater
hakket ,et lille skalotteløg hakket , en ekstra skive skinke hakket, og 2
glas hvidvin på lad simre under låg i ca 20-25 minutter til vinen og
tomaterne er kogt ned .
Derpå kommes 1/4 liter piskefløde eller madlavningsfløde på og der reduceres
igen og til sidst ca 100-150 gram gorgonzola på , smag til med salt og
peber, simr i 5 minutter .
Serveres med frisk pasta ,et godt glas vin og evt. brød uhmmmmm


--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet



kim (23-07-2003)
Kommentar
Fra : kim


Dato : 23-07-03 09:13

mums, det lyder godt - jeg er næsten fristet til at købe lidt kalvekød bare
for at prøve.

Kim


"kim rasmussen" <raski@dbmail.dk> skrev i en meddelelse
news:mKhTa.44235$GK.208@news2.bredband.com...
> hej Lisa
>
> Her er mit forslag til dit kalvekød :
>
> Skær kødet i tynde skiver og bank dem dobbelt så store med håndfladen.
> Smør hver skive med pesto og kom en skive parmaskinke eller anden røget
> eller tørret skinke på ,derefter soltørrede tomater i olie skåret i tynde
> strimler,høvl lidt parmasanost på hver skiver og læg et par friske
> basilikumblade også på hver skive .
> Rul derefter hver skive og bind med tandstikkere eller kødnåle.
> Brun rullerne på en pande i olivenolie og kom så et par modne tomater
> hakket ,et lille skalotteløg hakket , en ekstra skive skinke hakket, og 2
> glas hvidvin på lad simre under låg i ca 20-25 minutter til vinen og
> tomaterne er kogt ned .
> Derpå kommes 1/4 liter piskefløde eller madlavningsfløde på og der
reduceres
> igen og til sidst ca 100-150 gram gorgonzola på , smag til med salt og
> peber, simr i 5 minutter .
> Serveres med frisk pasta ,et godt glas vin og evt. brød uhmmmmm
>
>
> --
> Mvh
> Kim Rasmussen
> www.leChef.dk
> Din køkkenchef på nettet
>
>



ram2 (23-07-2003)
Kommentar
Fra : ram2


Dato : 23-07-03 09:32

"kim" skrev d. 23-07-03 09:13 dette indlæg :
> mums, det lyder godt - jeg er næsten fristet til at købe lidt kalvekød
bare
> for at prøve.

Hvis du ikke har nogen fordomme ved at handle hos Halal slagtere, kan
jeg anbefale dig dette. Prisen er ca. det halve af det "Ikke Halal"
slagtere tager. Kvaliteten er helt i top.

Mvh
Ram

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


news.tele.dk (24-07-2003)
Kommentar
Fra : news.tele.dk


Dato : 24-07-03 21:03

> Hvis du ikke har nogen fordomme ved at handle hos Halal slagtere, kan
> jeg anbefale dig dette. Prisen er ca. det halve af det "Ikke Halal"
> slagtere tager. Kvaliteten er helt i top.

Kvalitetet er helt i top !! hvor ved du det fra ..... såvidt jeg er
orienteret er al halal slagtet
kød friskslagtet. Det betyder at du selv er nød til at "modne" kødet for at
få den gode smag ... frisk slagtet kalve og oksekød er stort set uden smag
og kan kun dårligt benyttes til retter der skal være medium til rear (rød).

Om kvaliteten af slagtekvæget skulle være bedre er jeg ikke vidende om.

mvh . Mont



Jan Bøgh (23-07-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 23-07-03 08:44

Lisa wrote:
> Jeg har et stykke kalveinderlår liggende og vil gerne bruge det til
> gæster på fredag. Jeg købte det fra vores lokale gårdbutik, som "til
> gryderetter" men det synes jeg kødet er alt for fin til....

Saltimbocca!
(brug google for opskrift).

vh
Jan



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste