/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagning af brød
Fra : BorreBoy


Dato : 04-07-03 16:11

Hejsa.

Når man bager brød (franskbrød), er det så en fordel af bruge varmluft?
Alle de opskrifter jeg har fundet, står der bare 200-225 grader...


--
Med venlig hilsen,
Thomas Borre.
Send penge med e-mail:
www.ewire.dk



 
 
Klaus Alexander Seis~ (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 04-07-03 16:49

BorreBoy skrev:

> Når man bager brød (franskbrød), er det så en fordel af bruge
> varmluft?

Jeg har bagt yderst vellykkede franskbrød i varmluftsovn. Det kan
anbefales at starte på så høj en temperatur som ovnen kan trække (på
den ovn jeg brugt var det omkring 300 °C) og at smide et krus kogende
vand ind i bunden af ovnen umiddelbart efter at brødene er sat derind.
Efter en 5 minutters tid skrues temperaturen så ned til ca. 210 °C,
og brødene bager færdigt ved denne temperatur.

Se osse <http://xrl.us/k6o>¹.


// Klaus

¹) <http://groups.google.com/groups?selm=slrn%2B0030d84e-8cda-42f5-8bb2-fd3345435dbe%40hq.szn.dk>
--
><>    unselfish actions pay back better

Anders Thorsen Holm (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Anders Thorsen Holm


Dato : 04-07-03 16:52

BorreBoy wrote:

> Når man bager brød (franskbrød), er det så en fordel af bruge
> varmluft? Alle de opskrifter jeg har fundet, står der bare 200-225
> grader...

Jeg plejer selv at bage franskbrød i to faser: først bages brødet i en
form med bagepapir ved 200 grader. Når brødet er fast nok (efter ca. 20
minutter) hiver jeg det ud af formen, placerer det på risten og bager
færdigt ved 180 graders varmluft.

--
Anders Thorsen Holm | http://www.daimi.au.dk/~zoolook/

Overvejer du at købe en DVD-afspiller? Så hold dig fra Fredgaard!
Læs hvorfor: http://www.daimi.au.dk/~zoolook/?page=fredgaard

Nette (04-07-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 04-07-03 23:23


"BorreBoy" skrev i en meddelelse
news:3f0598f3$0$5190$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa.
>
> Når man bager brød (franskbrød), er det så en fordel af bruge varmluft?
> Alle de opskrifter jeg har fundet, står der bare 200-225 grader...

Det er der vidst delte meninger om.
Jeg selv bruger aldrig varmluften, jeg synes det gør brødet tørt. Bager du
med varmluft bør du sætte temperaturen lidt ned, da varmen jo bliver
cirkuleret mere rundt inde i ovnen. :

Nette



Inger Pedersen (05-07-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 05-07-03 08:02


"Nette" <nettesnetpost@hotmail.com> skrev i en meddelelse


> Jeg selv bruger aldrig varmluften, jeg synes det gør brødet tørt. Bager
du
> med varmluft bør du sætte temperaturen lidt ned, da varmen jo bliver
> cirkuleret mere rundt inde i ovnen. :

Ja.
Varmluft bruger jeg kun, når jeg har flere plader i ovnen på én gang.

Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste