/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
kransekage lavet af marcipan?
Fra :
Kim Jensen
Dato :
03-07-03 18:30
Hej.
Jeg har 1/2 kg marcipan fra jul. Kan jeg lave kransekagemasse ud af dette.
Hvis ja skal der så mere sukker i og evt andet?
Evt en opskrift vil være godt.
Kim
Bente Clairrissa (
05-07-2003
)
Kommentar
Fra :
Bente Clairrissa
Dato :
05-07-03 09:29
----- Original Message -----
From: "Kim Jensen" <no@mail.com>
Newsgroups: dk.kultur.mad+drikke
Sent: Thursday, July 03, 2003 7:29 PM
Subject: kransekage lavet af marcipan?
> Hej.
> Jeg har 1/2 kg marcipan fra jul. Kan jeg lave kransekagemasse ud af dette.
> Hvis ja skal der så mere sukker i og evt andet?
> Evt en opskrift vil være godt.
>
> Kim
>
>
Hej Kim.
her får du en opskrift til kransekage(r)
250g kransekagemasse(rå marcipan)
1 æggehvide
125g sukker
Massen ristes let over gassen(kogepladen)
og røres derefter sammen med sukker og æggehvide.
Trilles og formes til ringe af forskellig størrelse så de kan stables eller
brug sprøjtepose til petit four.
Bages 5 -6 min. ved 180 grader.
Kim Jensen (
04-07-2003
)
Kommentar
Fra :
Kim Jensen
Dato :
04-07-03 17:33
"Bente Clairrissa" <Castanina@events.dk> skrev i en meddelelse
news:3f053ae5$0$97218$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Kim Jensen" <no@mail.com>
> Newsgroups: dk.kultur.mad+drikke
> Sent: Thursday, July 03, 2003 7:29 PM
> Subject: kransekage lavet af marcipan?
>
>
> > Hej.
> > Jeg har 1/2 kg marcipan fra jul. Kan jeg lave kransekagemasse ud af
dette.
> > Hvis ja skal der så mere sukker i og evt andet?
> > Evt en opskrift vil være godt.
> >
> > Kim
> >
> >
> Hej Kim.
> her får du en opskrift til kransekage(r)
>
> 250g kransekagemasse(rå marcipan)
> 1 æggehvide
> 125g sukker
>
> Massen ristes let over gassen(kogepladen)
> og røres derefter sammen med sukker og æggehvide.
> Trilles og formes til ringe af forskellig størrelse så de kan stables
eller
> brug sprøjtepose til petit four.
> Bages 5 -6 min. ved 180 grader.
>
>
Tak.
Kim
jenny og søren (
04-07-2003
)
Kommentar
Fra :
jenny og søren
Dato :
04-07-03 20:20
> >
> >
> > > Hej.
> > > Jeg har 1/2 kg marcipan fra jul. Kan jeg lave kransekagemasse ud af
> dette.
> > > Hvis ja skal der så mere sukker i og evt andet?
> > > Evt en opskrift vil være godt.
> > >
> > > Kim
> > >
> > >
> > Hej Kim.
> > her får du en opskrift til kransekage(r)
> >
> > 250g kransekagemasse(rå marcipan)
> > 1 æggehvide
> > 125g sukker
> >
> > Massen ristes let over gassen(kogepladen)
> > og røres derefter sammen med sukker og æggehvide.
> > Trilles og formes til ringe af forskellig størrelse så de kan stables
> eller
> > brug sprøjtepose til petit four.
> > Bages 5 -6 min. ved 180 grader.
Jeg ville nok bage det ved 220 grader i 5-6 min sådan at det kun får en let
brun, sprød overflade...også det vigtigste kransekage vinder ved at lige at
komme en tur i fryseren i et par dage før den serveres
----men husk nu jeres lokale bager, han vil så gerne overleve----
mvh
Søren brix
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408941
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.