Ifølge VOM
http://www.vom.dk/vismad2.asp?id=49# er der i bønner 5,7g
kulhydrat, 3g fibre pr. 100g, hvilket jeg har forstået regnes som totalt
2,7g netcarb i følge Atkins-metoden.
Jeg kan altså spise 200g bønner og herved har jeg kun fået 5,4g affektiv
kulhydrat.
Jeg aner ikke om denne regnemetode er holdbar, men det er sådan jeg har hørt
man gør, og indtil videre er jeg godt tilfreds med mit fald i vægt fra 100,3
> 93,4 på 3 uger.
.....jeg kan ikke finde dit indlæg i binaer.dk, så jeg kan ikke lige forholde
mig præcist til dine tal.
Mvh
Peter
Helle Biks wrote:
> I forbindelse med at jeg desperat prøver at holde mig omkring 20 gram
> kulhydrater (netcarb) er der noget jeg ikke forstår:
>
> Hvordan er det med dybfrosne grøntsager?
>
> Jeg har 3 eksempler på hverdagsgrøntsager frisk/dybfrost i dokument
> lagt i dk.binaer "fiber - forsvinder de bare". (Tallene stammer fra
> FatLow.dk.)
>
> I denne gruppe er det f.eks. tidligere blevet anbefalet at spise
> masser af kogte/dampede bønner i alle mulige varianter.
> Hvis man spiser bare 200 g kogte bønner, har man efter mit regnestykke
> allerede brugt 15,2 g af sine kulhydrater.
>
> Er der nogen der spiser dem rå?
>
> Jeg er bare forvirret!
>
> Helle