/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Stegetermometer
Fra : j


Dato : 15-06-03 13:40

Jeg mener at ha' set en liste over hvor mange grader kødet skulle have for
at være rødt, rosa eller gennemstegt. Mon nogen kan hjælpe?

Venlig Hilsen

Helle



 
 
ram2 (15-06-2003)
Kommentar
Fra : ram2


Dato : 15-06-03 13:49

"j" skrev d. 15-06-03 13:40 dette indlæg :
> Jeg mener at ha' set en liste over hvor mange grader kødet skulle have
for
> at være rødt, rosa eller gennemstegt. Mon nogen kan hjælpe?

Kødfarve og tilberedningsgrad    Temperatur hvor kødet skal ud
Rigtig blodrødt     52-55oC
Rosastegt     55-60oC
Gennemstegt (gråt) 65-68oC

Taget ud af en længere historie. Hvis du vil ha' resten, så giv mig et
vink.

Mvh
Ram

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste