/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kalkunbryst/gasgrill
Fra : Agelby


Dato : 11-06-03 17:36

Vi har netop erhvervet vores første gasgrill med to brændere og er rene
novicer på dette felt.

Én af de første ting, der skal prøves er grillet kalkunbryst.....gode
forslag modtages gerne:

- hvad skal kernetemperaturen på sådan et kræ være?
- stærk varme/svag varme.....hvor længe?
- hvad er indirekte varme....er det ikke kun et fænomen, der knytter sig til
en kuglegrill?
- forslag til godt tilbehør?

V.h.

Mette og Henrik Agelby



 
 
Thïngmand (12-06-2003)
Kommentar
Fra : Thïngmand


Dato : 12-06-03 08:10

> - hvad skal kernetemperaturen på sådan et kræ være?

65 grader

> - stærk varme/svag varme.....hvor længe?

Tja, bare giv den god varme til den er 65 grader

> - hvad er indirekte varme....er det ikke kun et fænomen, der knytter sig
til
> en kuglegrill?

Hvis brænderen sidder lige nede under som en traditionel grill er det
direkte varme - vis der er mulighed for kun at tænde brænder uden om kødet
(og lukke låget) er det indirekte (altså ligeosm en alm. ovn) Har du
mulighed for det sidste er det den du skal bruge - ellers skal brystet på et
roterende grillspid

> - forslag til godt tilbehør?

Giv brystet nogle skiver bacon og server nye kartofler med paprikasauce og
frisk salat med parmasan

--

Med venlig hilsen

Michael Thingmand Henriksen



Agelby (12-06-2003)
Kommentar
Fra : Agelby


Dato : 12-06-03 21:01

Lyder spændende, Michael.....tak

Mette og Henrik Agelby



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste