/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
vedrørende frk. jensen's fedtfattige lever~
Fra : gap


Dato : 11-06-03 10:41

Hej

Der var tidligere et indlæg om en leverpostej med kartofler i stedet for
fedt. Lisbeth Jacobsen spurgte om opskriften men der kom aldrig nogen
opskrift. Er der nogen der vil give opskriften fra sig? Så vil jeg meget
gerne have den også.

Med venlig hilsen

Grethe



 
 
Thomas (11-06-2003)
Kommentar
Fra : Thomas


Dato : 11-06-03 15:58

"gap" <gap@tdcadsl.dk> wrote in message news:<3ee6f92b$0$97231$edfadb0f@dread12.news.tele.dk>...
> Hej
>
> Der var tidligere et indlæg om en leverpostej med kartofler i stedet for
> fedt. Lisbeth Jacobsen spurgte om opskriften men der kom aldrig nogen
> opskrift. Er der nogen der vil give opskriften fra sig? Så vil jeg meget
> gerne have den også.

Grundlæggende kan man vel bare tage sin yndlingsopskrift på
leverpostej, og så udskifte spækket med en tilsvarende mængde
kartofler.

Men for at spare dig turen til biblioteket, skal jeg nok sende Frk.
Jensens opskrift en af dagene.

VH

Thomas

Thomas (17-06-2003)
Kommentar
Fra : Thomas


Dato : 17-06-03 07:24

>
> Grundlæggende kan man vel bare tage sin yndlingsopskrift på
> leverpostej, og så udskifte spækket med en tilsvarende mængde
> kartofler.
>
> Men for at spare dig turen til biblioteket, skal jeg nok sende Frk.
> Jensens opskrift en af dagene.
>

Her er opskriften:


LEVERPOSTEJ II, MAGER

250 g svinelever, 150 g kogte kartofler, 4 benfri sild, 1 tsk hakket løg,
1 spsk mel, ½ dl mælk, ½ dl olie, salt, ¼ tsk allehånde, ¼ tsk nelliker,
evt. ¼ tsk tørret basilikum


Leveren hakkes 2-3 gange, evt. sammen med sild og løg. Kartoflerne
moses fint og røres i leveren. Melet udrøres i mælken og jævningen
blandes i levermassen sammen med olie og krydderier. Rør det hele
godt sammen og smag til med evt. flere krydderier. Fyld leverpostejen
i en smurt form og bag den ved 170 grader i ¾ time til 1 time.
Leverpostejen kan fryses, resultatet bliver bedst, når den fryses før
den bages. Når den skal bruges, kan den sættes uoptøet i ovnen,
bagetiden er da ca. 1 ¼ time.


Mærkværdigvis skal der ifølge opskriften ikke peber i leverpostejen,
men et lille drys skader efter min mening ikke, ligesom man bestemt
godt kan bruge mere løg end der er angivet.

VH

Thomas

gap (18-06-2003)
Kommentar
Fra : gap


Dato : 18-06-03 15:23

Hej Thomas

Tusind tak for opskriften. Jeg glæder mig til at prøve den.


Med venlig hilsen


Grethe



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste