/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rygepose
Fra : Klaus Petersen


Dato : 29-05-03 11:29

Davs.

Jeg har en ryge-pose (pose med træflis i) som jeg vil bruge på grillen.

Kan man ryge oksekød og kommer der noget godt ud af det?

Hvad er godt at ryge udover fisk? (cigaretter og dets lige er ikke et svar
jeg kan bruge )

Klaus.



 
 
Invader Zim (29-05-2003)
Kommentar
Fra : Invader Zim


Dato : 29-05-03 13:40

Klaus Petersen wrote:
> Davs.
>
> Jeg har en ryge-pose (pose med træflis i) som jeg vil bruge på
> grillen.
>
> Kan man ryge oksekød og kommer der noget godt ud af det?
>
> Hvad er godt at ryge udover fisk? (cigaretter og dets lige er ikke et
> svar jeg kan bruge )
>
> Klaus.

Hej Klaus, jeg vil sige det sådan: Alt kød kan ryges :)

jeg kan faktisk slet ikke forestille mig noget kød som IKKE ville smage
lækkert efter det har trukket i en marinade eller blandet sammen med
krydderier, og derefter er blevet røget!

-Invader Zim




Peter W. Bosse (30-05-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 30-05-03 06:00

"Klaus Petersen" <ng@spectual.ra.bnaa.dk> skrev i en meddelelse...

> Jeg har en ryge-pose (pose med træflis i) som jeg vil bruge på grillen.
>
> Kan man ryge oksekød og kommer der noget godt ud af det?
>
> Hvad er godt at ryge udover fisk?

Husk! det hedder "røge" .. ikke ryge! - Vi har jo lige snakket om det for
ca. 14 dage siden ;-(((

Herhjemme er der er vist ikke mange der spiser røget oksekød, udover
måske jøderne. Fx røget oksebryst, eller pastrami som laves enten af
oksespidsbryst eller navlebryst, og skal saltes i tre dage inden det røges.

Både okse-, kalve og svinetunger egner sig fortræffeligt til røgning.
Oksetungerne skal først udvandes og derefter i en stærk krydret
saltlage i et par dage. - nam-nam!
PS: (*ingen tunge til mig, den har været inde i munden én gang!)

Det almindeligste udover fisk er fx røget svineskinker, lammekølle og
forsk. krydderpølser enten med svinekød, oksekød, eller begge dele.
Røget kalkun, and og gås kan også benyttes, men skal saltes i 2-3 døgn.

For øvrigt så er "Kringelbachs salte- og røgebog" udmærket, og kan
evt. lånes på biblioteket.

Go' fornøjelse!

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Don't forget the Copenhagen Jazz Festival, July 4 - 13, 2003
http://festival.jazz.dk/start.asp?l=1
- Hope to see you there! ..Djaaa!



crane (30-05-2003)
Kommentar
Fra : crane


Dato : 30-05-03 12:49

Hej med jer...

Jeg har en kalvetunge jeg gerne vil røge....

Hvad er den præcise fremgangsmåde ?

jens
>
> Både okse-, kalve og svinetunger egner sig fortræffeligt til røgning.
> Oksetungerne skal først udvandes og derefter i en stærk krydret
> saltlage i et par dage. - nam-nam!



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste