/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Stege flæsk = ribbensteg?
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 27-05-03 18:22

Davs

Jeg har et spørgsmål vedr. stegt flæsk med persillesovs.

Det flæsk man bruger til stegt flæsk med persillesovs, er det det samme
stykke kød som en ribbensteg, bare skårret i skiver?, hvis ikke, hvad er det
så?

Mange hilsner fra

Bolette





 
 
Rømer (27-05-2003)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 27-05-03 18:49

Brug du bare en ribbenssteg - ofte er de billigere end stegflæsk - og du får
stegt flæsk i den tykkelse, du ønsker. Problemet kan være, at der ofte er et
par ben, der lige skal pilles ud..

Hvad jeg så ikke fatter, er at sådan en gang flæsk - det er jo ikke engang
kød - skal koste 60-70 kr./kg. Det er uanstændigt, især med de
afregningspriser.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste