/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Italiensk brød
Fra : The Edge


Dato : 25-05-03 17:28

Hej.
Jeg smagte for nogen dage siden noget Italiensk brød som var noget af det
bedste jeg nogensinde har smagt, men fik ikke fat i hvad det hed (øv øv ).
Jeg prøver hermed at forklare det lidt.

Det var nærmest lidt flad firkantet formet, med et snit på tværs så man
kunne dele det over i 3-kanter!!....Det var meget salt, på ingen måde tørt,
ikke "klæg", frisk på sin helt specielle måde. Det blev serveret i
forbindelse med forskellige slags salami og oste.

Håber at der er nogen som kan fortælle mig navnet og hvis der eventuelt var
nogen som skulle have en opskrift... selvom det ikke er meget jeg kan
fortælle om det

Mvh
Andreas



 
 
Kevin Edelvang (25-05-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 25-05-03 18:27

The Edge wrote:

> Det var nærmest lidt flad firkantet formet, med et snit på tværs så
> man kunne dele det over i 3-kanter!!....Det var meget salt, på ingen
> måde tørt, ikke "klæg", frisk på sin helt specielle måde. Det blev
> serveret i forbindelse med forskellige slags salami og oste.

Lyder som Focaccia.

> Håber at der er nogen som kan fortælle mig navnet og hvis der
> eventuelt var nogen som skulle have en opskrift... selvom det ikke er
> meget jeg kan fortælle om det

Søg på nettet, her er et af de resultater, google gav
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0160032.html

Mvh
Kevin Edelvang



Herb (26-05-2003)
Kommentar
Fra : Herb


Dato : 26-05-03 09:44

Enig. Det lyder meget som Focaccia..

/Garonfolo

"Kevin Edelvang" <ingenspam@mig.invalid> skrev i en meddelelse
news:3ed0fce0$0$97271$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> The Edge wrote:
>
> > Det var nærmest lidt flad firkantet formet, med et snit på tværs så
> > man kunne dele det over i 3-kanter!!....Det var meget salt, på ingen
> > måde tørt, ikke "klæg", frisk på sin helt specielle måde. Det blev
> > serveret i forbindelse med forskellige slags salami og oste.
>
> Lyder som Focaccia.
>
> > Håber at der er nogen som kan fortælle mig navnet og hvis der
> > eventuelt var nogen som skulle have en opskrift... selvom det ikke er
> > meget jeg kan fortælle om det
>
> Søg på nettet, her er et af de resultater, google gav
> http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0160032.html
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
>
>


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.483 / Virus Database: 279 - Release Date: 19-05-2003



The Edge (27-05-2003)
Kommentar
Fra : The Edge


Dato : 27-05-03 17:52

Med mindre man kan lave Focaccia på flere forskellige måder så tror jeg
desværre ikke at det er det. Ihvertfald ligner det på ingen måder det der er
billeder af på de diverse opskriftsider!!..

Hilsen
Andreas
"Herb" <HerbertNOSPAM@web-developer.dk> skrev i en meddelelse
news:basjph$l6q$1@news.cybercity.dk...
> Enig. Det lyder meget som Focaccia..
>
> /Garonfolo
>
> "Kevin Edelvang" <ingenspam@mig.invalid> skrev i en meddelelse
> news:3ed0fce0$0$97271$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > The Edge wrote:
> >
> > > Det var nærmest lidt flad firkantet formet, med et snit på tværs så
> > > man kunne dele det over i 3-kanter!!....Det var meget salt, på ingen
> > > måde tørt, ikke "klæg", frisk på sin helt specielle måde. Det blev
> > > serveret i forbindelse med forskellige slags salami og oste.
> >
> > Lyder som Focaccia.
> >
> > > Håber at der er nogen som kan fortælle mig navnet og hvis der
> > > eventuelt var nogen som skulle have en opskrift... selvom det ikke er
> > > meget jeg kan fortælle om det
> >
> > Søg på nettet, her er et af de resultater, google gav
> > http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/p0160032.html
> >
> > Mvh
> > Kevin Edelvang
> >
> >
>
>
> ---
> Outgoing mail is certified Virus Free.
> Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
> Version: 6.0.483 / Virus Database: 279 - Release Date: 19-05-2003
>
>



Nette (27-05-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 27-05-03 20:41


"The Edge" > skrev i en meddelelse
news:3ed397b0$0$97157$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Med mindre man kan lave Focaccia på flere forskellige måder så tror jeg
> desværre ikke at det er det. Ihvertfald ligner det på ingen måder det der
er
> billeder af på de diverse opskriftsider!!..

Man kan faktisk lave det på mange måder.
F.eks. i en bradepande, 1 cm. tykt, penslet med æg og drysset med lidt groft
salt,- du nævner selv saltet, derefter ridset som du ønsker, hævet og bagt.
Dejopskrifterne jeg umiddelbart kan finde på google.com, passer fint til det
i hvert fald.

Nette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste