/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Worchester-sauce?
Fra : JS


Dato : 23-05-03 08:49

Hvad bruges subj. til?



 
 
Else Holm (23-05-2003)
Kommentar
Fra : Else Holm


Dato : 23-05-03 11:24


"JS" <JS_443@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3ecdd2bc$0$7623$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> Hvad bruges subj. til?
>
Jeg bruger det f. eks. til at komme på biksemad - og ellers prøv at søge på
google på "Worchestersauce" - der er masser af forslag.

--
Else



Nette (23-05-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 23-05-03 12:03


"Else Holm" skrev i en meddelelse
news:3ecdf6a2$0$29509$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...

> Jeg bruger det f. eks. til at komme på biksemad - og ellers prøv at søge

> google på "Worchestersauce" - der er masser af forslag.

Også her, men jeg kan også godt finde på at bruge det i en sovs

Nette



Sunnyboy (24-05-2003)
Kommentar
Fra : Sunnyboy


Dato : 24-05-03 08:25

> Hvad bruges subj. til?

Bloody Mary selvfølgelig...



Peter W. Bosse (24-05-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 24-05-03 08:50

"JS" <JS_443@hotmail.com> skrev i en meddelelse...

> Hvad bruges subj. til?

Har netop gjort mig bekendt med at Worcestershire Sauce også
kan bruges til andet end biksemad og hakkebøf med spejlæg.

Fx som her..

*Erroll Flynn's Genopvækker:

2/3 vodka
1/3 tomat juice
2 stænk citronsaft
2 stænk tabasco
½ tsk worcestershire sauce (engelsk sauce)
is
salt og peber
(Viggo Christensen chefbartender, Palace Hotel og Hotel d'Angleterre)

*Så er der squ noget ved at leve igen!!
--

Eller den velkendte cocktail, ..ligner ovenstående en smule..

Bloody Mary:

I et old fashing glas med et par stykker is, kommer man:
1/3 vodka
2/3 tomat juice
1 stænk citronsaft
lidt worcestershire sauce (engelsk sauce)
lidt sellerisalt
og det omrøres
--

Eller her - en opskrift mod tømmermænd..
Hvis ulykken er sket, og man vågner op til en uoverskuelig dag med
sand i øjnene, lyserød smag i munden og dundrende hovedpine,
hvad så? - så er her en udvej ved at blande sig en rigtig Pick-Me-Up
cocktail, der i hast kan bringe livsånderne tilbage igen..

Pick-Me-Up:
(alkoholfri)

I et cocktailglas blandes 2/3 tomat ketchup og 1/3 Worcestershire Sauce.
Derover en æggeblomme og et lille stænk cognac på toppen. - Sådan!
--

Og mere..
Er i familie med ovenstående, og er en god mikstur mod samme lidelse..

Prairie hen (prærie høne):
(alkoholfri)

2 stænk vineddike
1 tsk worchestershire sauce
2 stænk tabasco

Ryst godt. Hæld i et lille glas med 1 hel æggblomme. Drys med lidt
peber og salt og nyd den i et drag. - Go' fornøjelse!


Mvh.
Peter W. Bosse

"Lad os få sprut, vin, kvinder, lystighed og latter - præken
- og sodavand bagefter". - Lord Byron

Skulle man efter dette alligevel stå fast ved sit fortsæt om "aldrig, aldrig
mere" - så har man en probat "antabuskur", der daterer sig fra det
sekstende århundrede og lyder: "Hvis levende ål lægges i vin, så de
kvæles deri, vil enhver, skønt ellers forfalden til spiritus, ved at drikke af
denne substans, blive led og ked ved vin og spiritus og ønske aldrig at
røre vin mere. De grønne frøer, der springer omkring ved forårstide,
kan anvendes med lignende effekt ...".
- "Så er det måske derfor vi ikke er så mange frøer i Danmark"?



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste