/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
torsdagsmad d.22.5.03
Fra : Martin Andersen


Dato : 22-05-03 17:50

Kødsovs med pasta



 
 
Bolette Nielsen (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 22-05-03 17:58


"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> skrev i en meddelelse
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...

Her i huset skal den stå på spaghetti med pølser og flæsk
( spaghetti med tomatpuré, løg, cocktailpølser og stegt bacon )

mums det er godt

Mange hilsner fra

Bolette



Mulle's mor (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Mulle's mor


Dato : 22-05-03 18:09

Krebinetter med _nye danske kartofler_ der lige havde fået en håndfuld
friskplukket persille og så ellers smørsovs til...

Sjældent har jeg nydt nye danske kartofler så meget :))

(pris pr. kg. 40,00, men alle pengene værd)

--
Hilsen Mulle, Miv og MissRosa's mor

http://hei.homepage.dk




Queenie (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Queenie


Dato : 22-05-03 18:25

Biksemad af resterne af flæskestegen fra igår blandet med den dejlige
flæskestegssovs

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Antje Jessen (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Antje Jessen


Dato : 22-05-03 18:33

Hos os står den på studentermad.
Godt krydret Kylling (5 for 100!) med pasta og karryketchup, iceberg og
agurk.
Ganske billigt og udmærket til en torsdag aften.
Antje



Jimmy (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Jimmy


Dato : 22-05-03 19:04


"Antje Jessen" <antje.jessen@mail.dk> wrote in message
news:3ecd09d2$0$97236$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hos os står den på studentermad.
> Godt krydret Kylling (5 for 100!) med pasta og karryketchup, iceberg og
> agurk.


Arh - Rigtig studentermad er hvad jeg skal have.

Skruer, kogt i en skål i mikroovnen i 22 minutter, serveret med ketchup.

Skålen spiser man naturligvis skruerne af og minimerer derved opvask samt
tidsforbrug.

Mvh
Jimmy



Bettina Madsen (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 22-05-03 18:38

Antje Jessen wrote:
> Hos os står den på studentermad.
> Godt krydret Kylling (5 for 100!) med pasta og karryketchup, iceberg
> og agurk.
> Ganske billigt og udmærket til en torsdag aften.
> Antje

Ja, her har vi lige spist en sammenkogt ret med kyllinge hjerter i
en hot tomat-grønsagssauce + brune ris

Bettina



Bettina Madsen (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 22-05-03 18:38

Antje Jessen wrote:
> Hos os står den på studentermad.
> Godt krydret Kylling (5 for 100!) med pasta og karryketchup, iceberg
> og agurk.
> Ganske billigt og udmærket til en torsdag aften.
> Antje

Ja, her har vi lige spist en sammenkogt ret med kyllinge hjerter i
en hot tomat-grønsagssauce + brune ris

Bettina



Anders Houmark (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Anders Houmark


Dato : 22-05-03 21:55


"Mulle's mor" <zille_fjerndette_@underlig.zzn.com> skrev i en meddelelse
news:baj07l$nap$1@sunsite.dk...
> Krebinetter med _nye danske kartofler_ der lige havde fået en håndfuld
> friskplukket persille og så ellers smørsovs til...
>
> Sjældent har jeg nydt nye danske kartofler så meget :))
>
> (pris pr. kg. 40,00, men alle pengene værd)

Haha, gæt hvem der fik en hel pose kartofler - gratis - en af ven som
arbejder som landmand ? .. Han havde gravet dem op med fingrene fordi han
havde glemt en skovl.. Og uha hvor de smager godt! De var kun skyllede og
rengjort med fingrene, skrællen sad stadig på... det er lækkert.

Menuen herhjemme stod på kartofler og noget kødgryde med sovs.. jeg spiste
stort set kun kartofler


--
Anders Houmark
www.AndersH.dk
Hvis man leger med tis,
brænder man i sengen!



Dorte R.M. Hansen (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Dorte R.M. Hansen


Dato : 22-05-03 22:11

On Thu, 22 May 2003 22:54:48 +0200, "Anders Houmark"
<anders@andersh.dk> wrote:

>Haha, gæt hvem der fik en hel pose kartofler - gratis - en af ven som
>arbejder som landmand ? .. Han havde gravet dem op med fingrene fordi han
>havde glemt en skovl.. Og uha hvor de smager godt! De var kun skyllede og
>rengjort med fingrene, skrællen sad stadig på... det er lækkert.
>
Nørj hvor mine tænder løber i vand - sluuurp. Bare det var mig.

Vi fik krebinetter, kogte gulerødder og gamle kartofler.

Hjerteligst
Dorte

--
http://www.bornholm.nu
Debat

Karen (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Karen


Dato : 22-05-03 18:45

Vi fik
rødfisk med frisk basilikum og citron
Hertil en sovs af friske tomater blendet med mandler, ristet brød,
ristede hvidløg og chili.
Tilbehør: Grønne bønner stegt med chili, rødløg, løg og soja. MUMS!!!

Karen

zcully (22-05-2003)
Kommentar
Fra : zcully


Dato : 22-05-03 18:57

"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> wrote in message
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...
> Kødsovs med pasta

Pitabrød med salat.
HjemmeBAGTE pitabrød naturlidvis

/Zcully



Elisiussen (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Elisiussen


Dato : 22-05-03 19:24

Kold kylling, ris med champignonpesto, salat af iceberg, rucolo, tomat,
agurk,radiser og feta.

Jette



mack (22-05-2003)
Kommentar
Fra : mack


Dato : 22-05-03 19:57


"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> wrote in message
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...
> Kødsovs med pasta
>

En lille skinkemignon indbagt i butterdej med krydret flødeost og
fintsnittet porre. Dertil kogte kartofler og porrer (begge dele økologisk)
samt bearnaisesovs.

/Mack



Martin Andersen (23-05-2003)
Kommentar
Fra : Martin Andersen


Dato : 23-05-03 18:05


> En lille skinkemignon indbagt i butterdej med krydret flødeost og
> fintsnittet porre. Dertil kogte kartofler og porrer (begge dele økologisk)
> samt bearnaisesovs.

Det lyder rigtigt godt. Smage det også godt? Har du en opskrift du vil dele



mack (23-05-2003)
Kommentar
Fra : mack


Dato : 23-05-03 18:40


"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> wrote in message
news:8xsza.7951$mU6.13703@newsb.telia.net...
>
> > En lille skinkemignon indbagt i butterdej med krydret flødeost og
> > fintsnittet porre. Dertil kogte kartofler og porrer (begge dele
økologisk)
> > samt bearnaisesovs.
>
> Det lyder rigtigt godt. Smage det også godt? Har du en opskrift du vil
dele
>

Det var sådan lidt improviseret. Havde haft kødet (den vejede 330 gram og
jeg TROR nok det kaldes en skinkemignon) liggende min fryser i LANG tid og
vidste ikke helt hvad jeg skulle stille op med det. Brunede den af på en
pande og lagde et stor snit fra siden og fyldte med flødeost (Cheasy
smøreost) samt fintsnittet porre. Uden på blev den smurt ind i en blanding
af olivenolie, rosmarin, enebær, salt og hvidløg som havde været i morteren.
Pakkede den ind i to udrullede plader butterdej og derefter 35 min. i ovnen
ved 200g. Lod den derefter trække 10 min. Det blev lækkert!!

/Mack



Nette (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 22-05-03 20:01


"Martin Andersen" skrev i en meddelelse
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...

He! Indbagt pizza fra den lokale, krydret med godt med chili og hvidløg

Nette



Morten Juel (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Morten Juel


Dato : 22-05-03 21:15

Igår fik vi take out fra næstved kinesiske, og når man køber det, så får man
SÅ meget mad med hjem, så vi fik kina rester idag )

--
Mvh
Morten --- http://StarChild.dk
Suzuki DR350SET --- TIL SALG SE PÅ: http://DR350.dk
Golf II GTI 1.8Ti 8v --- http://Golf2.dk
Jallagryde 320i

"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> wrote in message
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...
> Kødsovs med pasta
>
>



Kent Sune Mikkelsen (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Kent Sune Mikkelsen


Dato : 22-05-03 21:32

fisk filet med pummes biglig friske fisk 35kr pr½kg



Mads Thorning Peders~ (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 22-05-03 22:00

Linsesuppe med rejer, hvidløg, gulerødder, koriander, schezuanpeber, chili
og masser af stærk karry. Jum jum hvor det gav sved på overlæben



Kitti Egevang (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Kitti Egevang


Dato : 22-05-03 22:55

Fadkoteletter med kartofler og grønt - lækkert!

Venligst Kitti.
"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> wrote in message
news:bajdp3$2ghc$1@news.cybercity.dk...
> Linsesuppe med rejer, hvidløg, gulerødder, koriander, schezuanpeber, chili
> og masser af stærk karry. Jum jum hvor det gav sved på overlæben
>
>



Sabina Hertzum (23-05-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 23-05-03 07:51

Martin Andersen wrote:

Hjemmelavet kyllingesalat...
iceberg, tomat, agurk, forårsløg, croutoner, babymajs og parmesan...
dertil 150 g kyllingefilet skåret i tern og stegt på panden med karry....
--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Sofie Kurland (23-05-2003)
Kommentar
Fra : Sofie Kurland


Dato : 23-05-03 08:38

Karrystegte svinekoteletter og bananer m. ris og ærter



Heidi (22-05-2003)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 22-05-03 18:31

Kyllingetern stegt i rød karrypasta, med løg og squash, samt
kokosmælk, hønsebouillon og krydderier. Nudler kogt lidt mindre end
de skal have, og derefter kogt færdig i sovsen.
Mmmmmmmm....

--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit


Padmé Amidala (25-05-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 25-05-03 11:58

til forret:
Kæmperejer svøbt i pandekagedej og friturestegt..hertil salat

til hovedret:
god stor bøf med salat, ananas, kartoffelbåde og hvidløgssauce.

det var guf

VH
Padmé Amidala



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste