/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
perfekt grilning
Fra : torben


Dato : 07-05-03 22:39

Jeg vil lige udtrykke min glæde over udendørs-grilning.
Den anden dag tog vi en oksekouvette på 1.1 kg, smurt ind i krydderier, og
smed på grillen. Kartofler i skiver, og grønsager, i en bakke nedenunder.
Efter 40 min var den klar til spisning og mums, hvor var det bare lækkert.

Torben



 
 
Kitti Egevang (07-05-2003)
Kommentar
Fra : Kitti Egevang


Dato : 07-05-03 22:49

Hej Torben.

Lyder meget lækkert!!!
Lod I kødsaften dryppe ned i kartoflerne eller hvad?
Hilsen Kitti.

"torben" <Torben.bohlers@(spam)mail.dk> wrote in message
news:3eb97ce9$0$29525$ba624c82@nntp04.dk.telia.net...
> Jeg vil lige udtrykke min glæde over udendørs-grilning.
> Den anden dag tog vi en oksekouvette på 1.1 kg, smurt ind i krydderier, og
> smed på grillen. Kartofler i skiver, og grønsager, i en bakke nedenunder.
> Efter 40 min var den klar til spisning og mums, hvor var det bare lækkert.
>
> Torben
>
>



Stefan Garvig (08-05-2003)
Kommentar
Fra : Stefan Garvig


Dato : 08-05-03 21:18

> Jeg vil lige udtrykke min glæde over udendørs-grilning.
> Den anden dag tog vi en oksekouvette på 1.1 kg, smurt ind i krydderier, og
> smed på grillen. Kartofler i skiver, og grønsager, i en bakke nedenunder.
> Efter 40 min var den klar til spisning og mums, hvor var det bare lækkert.
>
> Torben
>
Jeg har prøvet i almindelig stegeovn, hvor culotten var erstattet af to
fedt/talg-afpudsede lammekøller på rist med en fad skiveskårne kartofler
nedenunder. Passende krydderier på køller og kartofler.

Det er snart 20 år siden jeg lavede denne ret, og vi taler stadig om den i
familien som THE Lammekølle! MegaMums!!

Venligst

Stefan Garvig





Jørgen Linde Sørense~ (11-05-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Linde Sørense~


Dato : 11-05-03 21:43

Stefan Garvig skrev:

>Jeg har prøvet i almindelig stegeovn, hvor culotten var erstattet af to
>fedt/talg-afpudsede lammekøller på rist med en fad skiveskårne kartofler
>nedenunder. Passende krydderier på køller og kartofler.
>
>Det er snart 20 år siden jeg lavede denne ret, og vi taler stadig om den i
>familien som THE Lammekølle! MegaMums!!

Forhåbentlig fjernede I ikke al fedt...

vi plejer at supplere med skiveskårne porrer og gulerødder og køllen
direkte oven på grøntsagerne i en bradepande. Og krydret herbes de
provence - det kan godt få tænderne til at løbe i vand

--
mvh
Jørgen Linde Sørensen
(den anførte mail-adresse er gyldig - - -
- - - i hvert fald da dette indlæg blev postet

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste