/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vandbakkelser
Fra : Martin Andersen


Dato : 22-04-03 22:13

Hvordan er det med vandbakkelser efter de er bagt? Må man godt komme creme
eller flødeskum på med det samme eller skal de stå og hvile



 
 
Peter W. Bosse (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 23-04-03 04:45

"Martin Andersen" <15andersen_I_HATE_SPAM@telia.com> skrev i en meddelelse:

> Hvordan er det med vandbakkelser efter de er bagt? Må man godt komme creme
> eller flødeskum på med det samme eller skal de stå og hvile

De skal lige blive kolde først, det siger jo sig selv! )

Sikket et spørgsmål! ))))))))))) ha-ha!

Er det ikke onsdag..? - så kan jeg vist godt sige, ha' en Go' Weekend!

--
Mvh.
Peter W. Bosse
This a day to be celebrated. Think I'll go out for a pint tonight!
- Cheers, and bottoms up!



Mette Nylander Sørup (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 23-04-03 09:08

> De skal lige blive kolde først, det siger jo sig selv! )
>
> Sikket et spørgsmål! ))))))))))) ha-ha!
>
> Er det ikke onsdag..? - så kan jeg vist godt sige, ha' en Go' Weekend!
>
> --


Hr. Bosse

Jeg synes, det er på tide, du tillægger dig et andet tonefald. Hvad med at
tale til folk, som du selv gerne vil tiltales. Hvis du finder spørgsmål
banale eller lignende, så tie hellere. Det er ikke god netetikette at gøre
nar af folk.

Mvh.

Mette Nylander Sørup
mette@countryfan.dk



Bolette Nielsen (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 23-04-03 12:49

Hej Mette

"Mette Nylander Sørup" <mette@countryfan.dk> skrev i en meddelelse
news:3ea64a54$0$24629$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Det er ikke god netetikette at gøre
> nar af folk.

Nej, det synes jeg eller ikke, men efterhånden har vi nogen stykker herinde
( desværre ), som åbenbart ikke kan lade vær', men hvis vi en gang for alle
vælger at overhøre dem, og lade vær' at kommentere deres indlæg, så holder
de vel op, om ikke andet får de i hvert fald ikke respons tilbage.

Mange hilsner fra

Bolette ( der udemærket ved der nok skal komme negative kommentarer til
dette indlæg )



Bolette Nielsen (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 23-04-03 12:53


"Bolette Nielsen" <bobo@nospam.bolettes.dk> skrev i en meddelelse
news:b85uqd$1aql$1@news.cybercity.dk...

> Nej, det synes jeg eller ikke,

Ups, der skulle selvfølgelig stå "heller ikke"

Bolette



Ukendt (24-04-2003)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 24-04-03 23:43



Hej Peter!
Bedre at du er aktiv...TAK for det, og meget bedre end at du bliver passiv!
Du læses her med fornøjelse, selv når du skejer ud....for nu kender jeg dig
jo efterhånden......
Tak for dine altid teknisk kvalificerede indlæg, som er så meget mere
sigende end meget andet af det pladder der formidles....sagt af een, der nu
holder sig på sidelinien af træthed af gentagelserne (og også kan
bage).....men du skal hermed have min uforbeholdne støtte for kvalitet og
vedligehold...og med i aftenbønnen kommer også Hr. Jan Bøgh... I er to gode
støtter for vildskaben og fornuften her i NG....ordenen må i slås om...hi hi

Mvh.
H.





Bolette Nielsen (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 23-04-03 12:51


"Martin Andersen" <15andersen_I_HATE_SPAM@telia.com> skrev i en meddelelse
news:gfipa.2691$mU6.5935@newsb.telia.net...
> Hvordan er det med vandbakkelser efter de er bagt? Må man godt komme creme
> eller flødeskum på med det samme eller skal de stå og hvile

Hej Martin

Jeg ville vælge at lade dem køle af først, men det plejer ikke at tag så
lang tid.

mange hilsner fra

Bolette



Ruth Nielsen (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Ruth Nielsen


Dato : 23-04-03 13:35

> "Martin Andersen" skrev i en meddelelse

> > Hvordan er det med vandbakkelser efter de er bagt? Må man godt
> >komme creme
> > eller flødeskum på med det samme eller skal de stå og hvile


Hej Martin

Vil du have lidt flere facts? Så snart de er blevet helt kolde, kan
du enten skære et låg af dem eller skære en revne, hvor du putter
creme og dernæst flødeskum ind i vandbakkelserne. Derefter kan
du røre glasur og lægge det ovenpå låget. Så bliver de fine.

God fornøjelse.

Ruth



Sabina Hertzum (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 23-04-03 14:32

Ruth Nielsen wrote:
Derefter kan
> du røre glasur og lægge det ovenpå låget. Så bliver de fine.

eller drysse dem med flourmelis.... guf!
--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.





Peter W. Bosse (24-04-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 24-04-03 04:44

"Ruth Nielsen" <elena@io.dk> skrev i en meddelelse...

> Derefter kan
> du røre glasur og lægge det ovenpå låget. Så bliver de fine.

...Eller man kan bruge en alm. spøjtepose med stjernetylle, og
sprøjte flødecreme ind i bunden af vandbakkelserne.
Derefter kan de på toppen abrikoseres med kogende fin
abrikosmarmelade, - eller gelé, som herefter dyppes i temperet
chokoladeglasur.
Til sidst pyntes med en rosset af Sarah Berhardt creme og
en tynd skive ribsgelé.
- Voila! .. Fine Othelloboller á la d'Angleterre.

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Desserten bærer over meget,
thi når enden er god, er alting godt.
- Ejler Jørgensen



Peter W. Bosse (24-04-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 24-04-03 05:14

"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> glemte..

> Til sidst pyntes med en rosset af Sarah Berhardt creme og
> en tynd skive ribsgelé.

- eller ½ skive jordbær med stilken på.

pwb



Ole Stigaard (24-04-2003)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 24-04-03 11:45


"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:gtIpa.1$J11.0@news.get2net.dk...
> - Voila! .. Fine Othelloboller á la d'Angleterre.

Hvor er det skønt at se dig tilbage i det gode, venlige hjørne Peter!
Det klæder di _SÅ_ meget bedre end at lege gnavpot

Lækker opskrift, den skal helt sikkert prøves af her i weekenden

Forårsagtig hilsen Ole S



Anne Lise Kirk Jense~ (24-04-2003)
Kommentar
Fra : Anne Lise Kirk Jense~


Dato : 24-04-03 12:43

Hej,

"Ole Stigaard" <stigardNOSPAM@NOSPAM.dk> skrev i en meddelelse
news:b88f71$gtt$1@dknews.tiscali.dk...
>
> "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:gtIpa.1$J11.0@news.get2net.dk...
> > - Voila! .. Fine Othelloboller á la d'Angleterre.
>
> Lækker opskrift, den skal helt sikkert prøves af her i weekenden
>

Ja, jeg vil også prøve dem. Hvor tidligt kan jeg lave selve vandbakkelserne,
før jeg fylder dem og serverer dem?

mvh
anne lise



Nette (25-04-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 25-04-03 14:42


"Anne Lise Kirk Jensen"skrev i en meddelelse
news:3ea7cdae$0$52111$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Ja, jeg vil også prøve dem. Hvor tidligt kan jeg lave selve
vandbakkelserne,
> før jeg fylder dem og serverer dem?

Vandbakkelse kan sagtens holde sig ok i en pose en dags tid.
Men du kan gøre de,t hvis du evt. er i tidsnød, at du bager den færdige og
fryser dem. De tøer hurtigt, og kan så fyldes. Min mor har altid nogle i
fryseren, og kommer der uventet gæster, tager hun lige nogle stykker ud.

Nette



Finn H. (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Finn H.


Dato : 23-04-03 15:14

Bare lige for at ødelægge resten af jeres dag vil jeg fortælle en sjov
historie
om vandbakkelser.

Til en fødselsdag hvor farmor havde lavet en kagemand af vandbakkelse, siger
knægten på 6 år, det ikke kage det er sgu bare luft

Finn



Padmé Amidala (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 23-04-03 17:47

Apropos vandbakkelser.... har du en god opskrift du vil dele?

Vh
Padmé Amidala



Martin Andersen (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Martin Andersen


Dato : 23-04-03 18:04

Prøv at lave en vandbakkelseskagemand med frugtglasur ovenpå og slik!

det fik jeg til min fødselsdag, men hvordan man laver det aner jeg
ikke...der står nok på Google

"Padmé Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> skrev i en meddelelse
news:3ea6c389$0$122$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Apropos vandbakkelser.... har du en god opskrift du vil dele?
>
> Vh
> Padmé Amidala
>
>



Peter Løhde Svarre (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Peter Løhde Svarre


Dato : 23-04-03 18:43

Jeg har én:

Vandbakkelser - 8 stk.
Tilberedningstid 40 min. Bagetid 25 min. ved 200 grader

Ingredienser:
50 g. smør
3/4 dl. vand
1 dl. mel
½ ts. sukker
2 æg

Fyld:
flødeskum af 1½ dl. piskefløde

Pynt:
2 ts sigtet florsukker

1. Tænd ovnen
2. Kog vand og smør sammen i en gryde
3. Tilsæt mel og sukker og rør indtil dejen er samlet
4. Afkøl dejen - pisk æggene sammen i en kop
5. Pisk æggene i dejen lidt ad gangen - rør godt. Dejen skal blive lind, men
må ikke flyde ud
6. Sæt dejen på plade med 2 skeer - i alt 8 vandbakkelser
7. Bag på næstnederste ribbe i ovnen i 25 min. og afkøl på bagerist
8. Skær forsigtigt vandbakkelserne igennem lidt over midten
9. Kom flødeskum i - læg låget på
10. Pynt med florsukker

God fornøjelse

Hilsen
Peter



Peter W. Bosse (24-04-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 24-04-03 06:50

"Peter Løhde Svarre" <svarre69@mali.tele.dk> skrev i en meddelelse...

> Vandbakkelser - 8 stk.
> Tilberedningstid 40 min. Bagetid 25 min. ved 200 grader
>
> Ingredienser:
> 50 g. smør
> 3/4 dl. vand
> 1 dl. mel
> ½ ts. sukker
> 2 æg

> 1. Tænd ovnen
> 2. Kog vand og smør sammen i en gryde

> 3. Tilsæt mel og sukker og rør indtil dejen er samlet

Tilføjelser!
Punkt 3a. Det er vigtigt at gryden tages af ilden når melet piskes i.
Punkt 3b. Gryden sættes over ilden igen, og ristes let til dejen slipper.

> 4. Afkøl dejen - pisk æggene sammen i en kop
> 5. Pisk æggene i dejen lidt ad gangen - rør godt. Dejen skal blive lind, men
> må ikke flyde ud

> 6. Sæt dejen på plade med 2 skeer - i alt 8 vandbakkelser

Eller brug sprøjtepose med tylle.

> 7. Bag på næstnederste ribbe i ovnen i 25 min. og afkøl på bagerist

Husk! .. Ovnen må *IKKE* åbnes under bagningen de første ca. 20 min.,
ellers risikere man at hele skidtet falder sammen!
NB: Vandbakkelser er meget følsomme!

Min opskrift lyder på..
1 liter vand
500 g smør/margarine
500 g mel
ca. 17 (mellemstore) æg

pwb



Nette (24-04-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 24-04-03 06:51


"Peter Løhde Svarre" skrev i en meddelelse
news:3ea6d085$0$31934$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> 3. Tilsæt mel og sukker og rør indtil dejen er samlet

Den skal ikke kun være samlet, den skal "ristes" godt over bluset, imens der
røres

Nette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste