/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvidkålsrouletter
Fra : Martin Andersen


Dato : 08-04-03 14:38

Mit spørgsmål går på(jeg ved godt hvordan man laver hvidkålsrouletterne),
hvordan man laver sur/sød sovsen til dem? Sådan lavede min mor dem.

Er det ikke

-eddike
-sukker
-lagen som er kommet af hvidkålene

og hvad mere skal man komme i? mælk



 
 
frieda (08-04-2003)
Kommentar
Fra : frieda


Dato : 08-04-03 15:27

"Martin Andersen" skrev d. 08-04-03 14:38 dette indlæg :
> Mit spørgsmål går på(jeg ved godt hvordan man laver
hvidkålsrouletterne),
> hvordan man laver sur/sød sovsen til dem? Sådan lavede min mor dem.
>
> Er det ikke
>
> -eddike
> -sukker
> -lagen som er kommet af hvidkålene
>
> og hvad mere skal man komme i? mælk
>
Ja, du bager den op, som en almindelig hvid sovs (dvs. margarine og mel)
og så spæder du op med skiftevis væsken fra kåle og mælk. Derpå smager
du til med eddike og sukker.
Det smager godt.
Frieda
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Martin Andersen (08-04-2003)
Kommentar
Fra : Martin Andersen


Dato : 08-04-03 16:39

> Ja, du bager den op, som en almindelig hvid sovs (dvs. margarine og mel)
> og så spæder du op med skiftevis væsken fra kåle og mælk. Derpå smager
> du til med eddike og sukker.
> Det smager godt.

Jeg har kun olie, men håber det går



Jan Bøgh (08-04-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 08-04-03 18:03

"Martin Andersen" <15andersen@telia.com> wrote in message
news:h2Cka.4649$sJ3.15707@newsb.telia.net...
> > Ja, du bager den op, som en almindelig hvid sovs (dvs. margarine og mel)
> > og så spæder du op med skiftevis væsken fra kåle og mælk. Derpå smager
> > du til med eddike og sukker.
> > Det smager godt.
>
> Jeg har kun olie, men håber det går

Det gør det nok ikke - jeg ville bruge smør.

vh
Jan



Martin Andersen (08-04-2003)
Kommentar
Fra : Martin Andersen


Dato : 08-04-03 18:37

> > Jeg har kun olie, men håber det går
>
> Det gør det nok ikke - jeg ville bruge smør.

Ellers må jeg jævne melet med vand..



Christina G (09-04-2003)
Kommentar
Fra : Christina G


Dato : 09-04-03 09:14


> >
> > Det gør det nok ikke - jeg ville bruge smør.
>
Jeg har tit brugt olie uden problemer.

Mvh, Christina



Jan Bøgh (09-04-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 09-04-03 15:49

"Christina G" <christina-g@nospam.dk> wrote in message
news:b70kou$n4g$1@dknews.tiscali.dk...

> > >
> > > Det gør det nok ikke - jeg ville bruge smør.
> >
> Jeg har tit brugt olie uden problemer.

Det har jeg skam også, men aldrig til opbagt sovs - eller rettere: aldrig
til opbagt sovs med succes.
Jeg synes olien giver en helt forkert smag med mindre man er interesseret i
netop at få smagen fra olien - men det er vel ikke tilfældet i forb. med
hvidkålsrouletter.

I øvrig bruger man i min familie en karameliseret sauce a la den man normalt
forbinder med brunkål til hvidkålsrouletter. Disse bliver i øvrigt også
brunet.



vh
Jan



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste