/ Forside / Interesser / Helbred / Slankekure / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Slankekure
#NavnPoint
henningbo.. 2235
ans 1415
vaxen 1300
dova 889
miritdk 860
disken 790
Mordex 720
Nordsted1 649
Jernladyen 626
10  briani 560
opskrifter på suppe
Fra : Gitte S. Eriksen


Dato : 07-04-03 10:54

Hejsa

Ville høre om nogen her ude lå inde emd nogle gode opskrifter på suppe, både
kolde og varme og naturligvis meget fedt fattige *SS*

MVH
Gitte



 
 
Padmé Amidala (07-04-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 07-04-03 18:48

Hvad med en jordskokkesuppe?

en masse jordskokker
et løg
2-3 fed hvidløg
grøntsagsbouillon

Når jordskokkerne er kogt møre pureres det hele (evt. kun med halvdelen af
bouillon'en) og hældes tilbage i gryden og varmes op igen...
Meget fedtfattigt og det smager mums..

Padmé Amidala



Georg Adamsen (07-04-2003)
Kommentar
Fra : Georg Adamsen


Dato : 07-04-03 19:57

Der er flere rigtig gode opskrifter hos Hjerteforeningen:

http://www.hjerteforeningen.dk/index.asp?MenuID=365

Mvh. Georg S. Adamsen

On Mon, 7 Apr 2003 11:54:17 +0200, "Gitte S. Eriksen"
<dk.sacala*fjernspam*@mail.dk> wrote:

>Hejsa
>
>Ville høre om nogen her ude lå inde emd nogle gode opskrifter på suppe, både
>kolde og varme og naturligvis meget fedt fattige *SS*
>
>MVH
>Gitte
>


Bettina Madsen (08-04-2003)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 08-04-03 07:57

> Ville høre om nogen her ude lå inde emd nogle gode opskrifter på
> suppe, både kolde og varme og naturligvis meget fedt fattige *SS*


Her er kommer en kartoffel-broccolisuppe. Den er nem, billig og forbløffende
god.

Kartoffel-Broccolisuppe 4-6 personer
1 kg kartofler

4-500 g broccoli

2 løg

1-2 spsk. hvidløgsflødeost

½ l sødmælk

Salt og peber



1) Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker.

2) Kom kartoflerne i en gryde og kom vand ved så det lige netop dækker
kartoflerne. Kartoflerne sættes til at koge.

3) Broccolien skæres i mindre stykker, både stok og blomst.

4) Løgene pilles og skæres i mindre stykker.

5) Løg og broccoli kommes ned til kartoflerne, når kartoflerne har kogt
ca. 5 min.

6) Alle grønsagerne koger videre indtil de alle sammen er møre.

7) Grønsagerne blendes nu til en jævn og glat masse, det skal gøres
omhyggeligt.

8) Nu spædes suppen op med mælken og flødeosten kommes i. Suppen koges
op og der røres hele tiden, da dem nemt brænder på.

9) Kom evt. lidt vand i, så suppen får den rigtige konsistens. Den skal
være tyktflydende.

10) Suppen smages til med salt og peber og den er klar til servering.





Den er stadig mager, selvom der både er sødmælk og hvidløgsost i. Den kan
laves med skummetmælk, men så bliver den lidt anderledes.

Velbekomme



MVH Bettina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408924
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste