|  | 		    
					
        
         
          
         
	
          | |  | English Breakfast\brunch Fra : Hans Chr. Vang
 | 
 Dato :  28-03-03 12:18
 | 
 |  | Her er en sjov ting, til hvis man har lyst til at få sig et hjerte-anfald,
 eller har holdt drikkegilde aftenen før, og har overnattende tømmermænd
 liggende på sofaen, der skal ha' en ordentlig røvfuld energi til dagen.
 
 Gråsten frokost pølser - fås i Netto tror jeg. De smager hammergodt.
 varm panden op hurtigt på højeste varme, til den er meget varm. sæt varmen
 ned til 2.
 læg pølserne på, og lad dem ligge. Hvis du vil ha' pølser som hos
 pølsemanden, så er det ikke noget der lige kan laves i et snuptag.. det
 tager ihvertfald en halv times tid. vend pølsen efter 10 minutter eller
 sådan cirka.. pølsen skal være dejlig brun sprød på det stykke der har
 ligget på panden. når du vender den, sprænger den sikkert, men det gør ikke
 noget..
 
 når pølserne er færdige, så vask lige panden af og start forfra med at varme
 den meget højt op og sæt den så ned til 4.
 
 læg en røvfuld bacon på panden og steg til det er færdigt efter din mening.
 tag baconen af panden
 
 smid æg på panden, og fuck blommen lidt op med en gaffel, så der er lidt
 blomme ud over næsten hele hviden.. tag et stykke toast når ægget har været
 på panden i et minuts tid, og er begyndt at faste sig, og knald det ovenpå
 det stykke der endnu ikke er stegt.. så får du brødet til at sidde fast, og
 det er perfekt til at lave ægge sandwiches på den her måde.
 
 gør det med så mange stykker toast du kan, eller har gæster til, og server
 et par pølser med nogle striber pacon og et stykke æggetoast.
 
 
 evt. kan du knalde dine æggetoast i ovnen når du er færdig med allesammen,
 med noget mozarella ost ovenpå til det er smeltet, inden du serverer...
 
 Jeg plejer at servere en tomat og agurk salat til, så folk får LIDT vitamin
 indhold i dette måltid:
 
 halvér en agurk, skær de to halvdele i skiver.
 lav nogle tomater til fine mundrette både.
 bland det sammen med en spsk oliven olie og en spsk oregano\basilikum og
 server til maden.
 
 husk ketchup og sennep...
 
 ordentlig kaloriebombe til lige at få folk op at flyve i cirkler dagen
 efter.
 
 HC
 
 
 
 
 |  |  | 
  Niels L. (28-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niels L.
 | 
 Dato :  28-03-03 15:58
 | 
 |  | 
 "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e842f5b$0$192$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > Her er en sjov ting, til hvis man har lyst til at få sig et hjerte-anfald,
 > eller har holdt drikkegilde aftenen før, og har overnattende tømmermænd
 > liggende på sofaen, der skal ha' en ordentlig røvfuld energi til dagen.
 >
 > Gråsten frokost pølser - fås i Netto tror jeg. De smager hammergodt.
 > varm panden op hurtigt på højeste varme, til den er meget varm. sæt varmen
 > ned til 2.
 > læg pølserne på, og lad dem ligge. Hvis du vil ha' pølser som hos
 > pølsemanden, så er det ikke noget der lige kan laves i et snuptag.. det
 > tager ihvertfald en halv times tid. vend pølsen efter 10 minutter eller
 > sådan cirka.. pølsen skal være dejlig brun sprød på det stykke der har
 > ligget på panden. når du vender den, sprænger den sikkert, men det gør
 ikke
 > noget..
 >
 > når pølserne er færdige, så vask lige panden af og start forfra med at
 varme
 > den meget højt op og sæt den så ned til 4.
 >
 > læg en røvfuld bacon på panden og steg til det er færdigt efter din
 mening.
 > tag baconen af panden
 >
 > smid æg på panden, og fuck blommen lidt op med en gaffel, så der er lidt
 > blomme ud over næsten hele hviden.. tag et stykke toast når ægget har
 været
 > på panden i et minuts tid, og er begyndt at faste sig, og knald det ovenpå
 > det stykke der endnu ikke er stegt.. så får du brødet til at sidde fast,
 og
 > det er perfekt til at lave ægge sandwiches på den her måde.
 >
 > gør det med så mange stykker toast du kan, eller har gæster til, og server
 > et par pølser med nogle striber pacon og et stykke æggetoast.
 >
 >
 > evt. kan du knalde dine æggetoast i ovnen når du er færdig med allesammen,
 > med noget mozarella ost ovenpå til det er smeltet, inden du serverer...
 >
 > Jeg plejer at servere en tomat og agurk salat til, så folk får LIDT
 vitamin
 > indhold i dette måltid:
 >
 > halvér en agurk, skær de to halvdele i skiver.
 > lav nogle tomater til fine mundrette både.
 > bland det sammen med en spsk oliven olie og en spsk oregano\basilikum og
 > server til maden.
 >
 > husk ketchup og sennep...
 >
 > ordentlig kaloriebombe til lige at få folk op at flyve i cirkler dagen
 > efter.
 >
 > HC
 >
 >
 Det kan du altså ikke være bekendt.... NU blev jeg sgu' sulten! *s*
 
 Hilsen
 Niels
 
 
 
 
 
 
 |  |  | 
  Jan Bøgh (28-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  28-03-03 18:11
 | 
 |  | 
 
            "Niels L." <nilau3@SLETyahoo.dk> wrote in message
 news:b61nue$do3$1@sunsite.dk...
 [megacitat]
 > Det kan du altså ikke være bekendt.... NU blev jeg sgu' sulten! *s*
 >
 > Hilsen
 >         Niels
 Det var godt nok noget af et citat for så lidt!
 Hint: http://www.usenet.dk/netikette/citatteknik.html vh
 Jan
            
             |  |  | 
   Niels L. (29-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Niels L.
 | 
 Dato :  29-03-03 16:18
 | 
 |  | 
 > [megacitat]
 >
 > > Det kan du altså ikke være bekendt.... NU blev jeg sgu' sulten! *s*
 > >
 > > Hilsen
 > >         Niels
 >
 > Det var godt nok noget af et citat for så lidt!
 >
 > Hint: http://www.usenet.dk/netikette/citatteknik.html >
 > vh
 > Jan
 >
 Det har ret Jan.... Jeg undskylder hermed. Det skal ikke gentage sig!
 Mvh.
          Niels
            
             |  |  | 
  Lars Ehlers (28-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lars Ehlers
 | 
 Dato :  28-03-03 18:31
 | 
 |  | 
 
            "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 news:3e842f5b$0$192$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > Her er en sjov ting, til hvis man har lyst til at få sig et hjerte-anfald,
 > eller har holdt drikkegilde aftenen før, og har overnattende tømmermænd
 > liggende på sofaen, der skal ha' en ordentlig røvfuld energi til dagen.
 <snip>
 Det kan man da kalde en solid morgenmad.Sidder her med en Krispy Kreme
 donut, den lever ikke helt op til din morgenmad    Min kone og jeg laver noget lignende hver søndag.
 - Pølser fra en lokale slagter (æble/kylling) Lyder underligt, men smager
 GODT!
 - Scrambled eggs - eller spejlæg
 - Bacon - masser af bacon    - Toast
 - Appelsinjuice
 - Kaffe/te
 Tilbehør: Ketchup, sennep og hot sauce (til æggene)
 --
 Lars Ehlers, San Francisco
 "Screw you guys I'm going home" (Eric Cartman)
            
             |  |  | 
  Hans Chr. Vang (28-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hans Chr. Vang
 | 
 Dato :  28-03-03 19:34
 | 
 |  | 
 
            Okay, hver søndag?... *bøvs* mand Hahaha... jeg laver det kun efter ekstreme
 druk gilder, som beskrevet...
 ellers æder jeg bare 1 scrambled egg med et stykke brød..så er protein
 behovet for en go del af dagen klaret..  gider ikke spise dansk morgenmad
 ala fucking rundstykker...=)
 HC
 "Lars Ehlers" <ehlersNOSPAM@hotmail.com> wrote in message
 news:b620u0$nfb$1@sunsite.dk...
 > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 > news:3e842f5b$0$192$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > > Her er en sjov ting, til hvis man har lyst til at få sig et
 hjerte-anfald,
 > > eller har holdt drikkegilde aftenen før, og har overnattende tømmermænd
 > > liggende på sofaen, der skal ha' en ordentlig røvfuld energi til dagen.
 >
 > <snip>
 >
 > Det kan man da kalde en solid morgenmad.Sidder her med en Krispy Kreme
 > donut, den lever ikke helt op til din morgenmad    >
 > Min kone og jeg laver noget lignende hver søndag.
 >
 > - Pølser fra en lokale slagter (æble/kylling) Lyder underligt, men smager
 > GODT!
 > - Scrambled eggs - eller spejlæg
 > - Bacon - masser af bacon    > - Toast
 > - Appelsinjuice
 > - Kaffe/te
 >
 > Tilbehør: Ketchup, sennep og hot sauce (til æggene)
 >
 > --
 > Lars Ehlers, San Francisco
 > "Screw you guys I'm going home" (Eric Cartman)
 >
 >
            
             |  |  | 
   Lars Ehlers (28-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lars Ehlers
 | 
 Dato :  28-03-03 20:23
 | 
 |  | "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 news:3e849567$0$190$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > Okay, hver søndag?... *bøvs* mand Hahaha... jeg laver det kun efter
 ekstreme
 > druk gilder, som beskrevet...
 
 Jeps, næsten hver søndag. Det er blevet en slags tradition hos os, desuden
 er det jo hyggelig at lave morgenmad sammen på en fredelig søndag. Hvis vi
 ikke orker at lave maden selv, så finder vi en typisk amerikansk "diner",
 helst en der ser ud til ikke at have været ændret meget siden 50'erne, og så
 bestiller vi stort set det samme.
 
 > ellers æder jeg bare 1 scrambled egg med et stykke brød..så er protein
 > behovet for en go del af dagen klaret..  gider ikke spise dansk morgenmad
 > ala fucking rundstykker...=)
 
 Tja, jeg kan godt savne en dansk morgenmad med rundstykker og weienerbrød.
 Sikkert fordi, det ikke er noget, som jeg får ret tit.
 
 --
 Lars Ehlers, San Francisco
 "Screw you guys I'm going home" (Eric Cartman)
 
 
 
 
 |  |  | 
   Morten Wartou (28-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Morten Wartou
 | 
 Dato :  28-03-03 20:27
 | 
 |  | > ellers æder jeg bare 1 scrambled egg med et stykke brød..så er protein
 
 Hvad skete der med ordet "røræg"?
 
 
 Med venlig hilsen,
 
 Morten Wartou
 
 
 
 
 |  |  | 
    Hans Chr. Vang (28-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hans Chr. Vang
 | 
 Dato :  28-03-03 21:47
 | 
 |  | røræg er når du blander mælk i.
 
 æggekage, når du blander mel i...
 
 omelet når du ikke blander noget i, men rører ægget rundt i en skål før du
 smider det på panden.
 
 spejlæg når du bare åbner et æg på panden
 
 scrambled eggs når du laver... scrambled eggs =D
 
 så fik vi det på plads =)
 
 
 hc
 "Morten Wartou" <rememberthatthiswilljustberejected_morten@wartou.dk> wrote
 in message news:Yl1ha.827$q74.201@news.get2net.dk...
 > > ellers æder jeg bare 1 scrambled egg med et stykke brød..så er protein
 >
 > Hvad skete der med ordet "røræg"?
 >
 >
 > Med venlig hilsen,
 >
 >     Morten Wartou
 >
 >
 
 
 
 
 |  |  | 
     Lars Ehlers (28-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Lars Ehlers
 | 
 Dato :  28-03-03 22:25
 | 
 |  | 
 
            "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 news:3e84b4cd$0$261$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 >
 > scrambled eggs når du laver... scrambled eggs =D
 Findes der overhovedet et ord for "scrambled eggs" på dansk? Da jeg skrev
 det tidligere i denne tråd, var det ikke for at være snobbet
 udenlandsdansker, der er ved at "glemme" sit modersmål    men simpelthen
 fordi, jeg ikke kender ordet på dansk.
 Forresten kommer vi tit lidt ost (gerne en gul cheddar, der smager af noget)
 i vores scrambled eggs...
 --
 Lars Ehlers, San Francisco
 "Screw you guys I'm going home" (Eric Cartman)
            
             |  |  | 
      Britta (30-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Britta
 | 
 Dato :  30-03-03 10:14
 | 
 |  | 
 "Lars Ehlers" <ehlersNOSPAM@hotmail.com> wrote in message
 news:b62ela$ehe$1@sunsite.dk...
 
 > Forresten kommer vi tit lidt ost (gerne en gul cheddar, der smager
 af noget)
 > i vores scrambled eggs...
 >
 Så skal retten omdøbes til 'welsh rarebit'.
 
 Venligst,
 Britta
 
 
 
 
 |  |  | 
      [web woman] (31-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : [web woman]
 | 
 Dato :  31-03-03 11:01
 | 
 |  | "Lars Ehlers" <ehlersNOSPAM@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:b62ela$ehe$1@sunsite.dk...
 
 > Findes der overhovedet et ord for "scrambled eggs" på dansk?
 
 Her i huset har det altid heddet skrammel-æg *G*
 
 Mvh. lisbeth
 
 
 
 
 |  |  | 
     Morten Wartou (28-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Morten Wartou
 | 
 Dato :  28-03-03 23:44
 | 
 |  | "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> skrev i en meddelelse
 news:3e84b4cd$0$261$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > røræg er når du blander mælk i.
 Eller lader være, eller blander øl eller vand i, eller hvad man nu har lyst
 til. Der er såmænd ingen "regler" udover at æggene skal omrøres på panden
 (deraf navnet).
 
 > æggekage, når du blander mel i...
 Eller hvad man nu har lyst til at blande i - stort set som røræg, men
 omrøres ikke på panden, og serveres i fast form.
 
 > omelet når du ikke blander noget i, men rører ægget rundt i en skål før du
 > smider det på panden.
 En omelet er stort set en æggekage, som efter bagning foldes om et
 forudlavet fyld.
 
 > spejlæg når du bare åbner et æg på panden
 Den er vi i det mindste helt enige om. :)
 
 > scrambled eggs når du laver... scrambled eggs =D
 "Scrambled eggs" laver man, når man ikke kan huske sit modersmål (forudsat
 man er dansker.)
 
 > så fik vi det på plads =)
 Ja, nu er den vist ved at være der. :)
 
 
 
 Med venlig hilsen,
 
 Morten Wartou
 
 
 
 
 |  |  | 
      Rene' Hjorth (29-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rene' Hjorth
 | 
 Dato :  29-03-03 15:59
 | 
 |  | 
 
            [Morten Wartou | Fri, 28 Mar 2003 23:43:40 +0100]
 >> scrambled eggs når du laver... scrambled eggs =D
 >"Scrambled eggs" laver man, når man ikke kan huske sit modersmål (forudsat
 >man er dansker.)
 Ikke helt; røræg er jo omrørt med væske før der er stegt under svag
 varme; scrambled eggs er næsmest et spejlæg med har "rodet" i mens det
 blev stegt.
 René
www.rene.hjorth.com &  www.lowcarb.dk |  |  | 
       Morten Wartou (29-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Morten Wartou
 | 
 Dato :  29-03-03 23:05
 | 
 |  | "Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
 news:b4db8vkfnmj6ihv3d8q32hdmmj795vgivq@4ax.com...
 > [Morten Wartou | Fri, 28 Mar 2003 23:43:40 +0100]
 >
 > >> scrambled eggs når du laver... scrambled eggs =D
 > >"Scrambled eggs" laver man, når man ikke kan huske sit modersmål
 (forudsat
 > >man er dansker.)
 >
 > Ikke helt; røræg er jo omrørt med væske før der er stegt under svag
 > varme; scrambled eggs er næsmest et spejlæg med har "rodet" i mens det
 > blev stegt.
 
 Du læste ikke hvad jeg skrev ovenover? Scrambled eggs kan laves med og uden
 vædske, præcis som røræg kan laves med og uden vædske. Det er præcis det
 samme.
 
 
 Med venlig hilsen,
 
 Morten Wartou
 
 
 
 
 |  |  | 
        Rene' Hjorth (30-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Rene' Hjorth
 | 
 Dato :  30-03-03 14:39
 | 
 |  | 
 
            [Morten Wartou | Sat, 29 Mar 2003 23:04:53 +0100]
 >Du læste ikke hvad jeg skrev ovenover? Scrambled eggs kan laves med og uden
 >vædske, præcis som røræg kan laves med og uden vædske. Det er præcis det
 >samme.
 Jo, jeg læste det - vi er blot ikke enige :)  
 Jeg opfatter som forskellen på røræg og scrambled eggs som værende
 følgende at røræg er blandet med væske FØR de blev "stegt"; scrambled
 eggs er rørt sammen (uden væske) MENS de blev stegt.
 René
www.rene.hjorth.com &  www.lowcarb.dk |  |  | 
         Jan Bøgh (30-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  30-03-03 16:58
 | 
 |  | 
 
            "Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> wrote in message
 news:apsd8vs9hbrpvq33mhvu4auuojkuirdiep@4ax.com...
 > Jeg opfatter som forskellen på røræg og scrambled eggs som værende
 > følgende at røræg er blandet med væske FØR de blev "stegt"; scrambled
 > eggs er rørt sammen (uden væske) MENS de blev stegt.
 Til yderligere forvirring kunne denne side måske anvendes:
http://www.virtualcities.com/ons/0rec/04scramble.htm vh
 Jan
            
             |  |  | 
          Morten Wartou (30-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Morten Wartou
 | 
 Dato :  30-03-03 18:41
 | 
 |  | 
 
            "Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> skrev i en meddelelse
 news:3e8713de$0$129$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
 > "Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> wrote in message
 > news:apsd8vs9hbrpvq33mhvu4auuojkuirdiep@4ax.com...
 > > Jeg opfatter som forskellen på røræg og scrambled eggs som værende
 > > følgende at røræg er blandet med væske FØR de blev "stegt"; scrambled
 > > eggs er rørt sammen (uden væske) MENS de blev stegt.
 > Til yderligere forvirring kunne denne side måske anvendes:
 > http://www.virtualcities.com/ons/0rec/04scramble.htm Den er da ikke til forvirring? Den bekræfter jo blot det alle (næsten) ved,
 at "scrambled eggs" (røræg) kan laves stort set som man lyster.
 Med venlig hilsen,
     Morten Wartou
            
             |  |  | 
           Jan Bøgh (30-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  30-03-03 21:13
 | 
 |  | "Morten Wartou" <rememberthatthiswilljustberejected_morten@wartou.dk> wrote
 in message
 
 > Den er da ikke til forvirring? Den bekræfter jo blot det alle (næsten)
 ved,
 > at "scrambled eggs" (røræg) kan laves stort set som man lyster.
 
 Præcis!
 
 vh
 Jan
 
 
 
 
 |  |  | 
         Morten Wartou (30-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Morten Wartou
 | 
 Dato :  30-03-03 18:42
 | 
 |  | "Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
 news:apsd8vs9hbrpvq33mhvu4auuojkuirdiep@4ax.com...
 > [Morten Wartou | Sat, 29 Mar 2003 23:04:53 +0100]
 >
 > >Du læste ikke hvad jeg skrev ovenover? Scrambled eggs kan laves med og
 uden
 > >vædske, præcis som røræg kan laves med og uden vædske. Det er præcis det
 > >samme.
 > Jo, jeg læste det - vi er blot ikke enige :)
 > Jeg opfatter som forskellen på røræg og scrambled eggs som værende
 > følgende at røræg er blandet med væske FØR de blev "stegt"; scrambled
 > eggs er rørt sammen (uden væske) MENS de blev stegt.
 
 Ja, det må du gerne opfatte det som. Bare du ikke tror det forholder sig
 sådan, for det gør det ikke. ;)
 
 
 Med venlig hilsen,
 
 Morten Wartou
 
 
 
 
 |  |  | 
     Thomas (29-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Thomas
 | 
 Dato :  29-03-03 00:14
 | 
 |  | 
 "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
 news:3e84b4cd$0$261$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
 > røræg er når du blander mælk i.
 
 Mælk i røræg ?? Er røræg ikke bare kun sammenpiskede æg som man rører rundt
 i mens æggemasse stivner på panden/gryden
 
 > æggekage, når du blander mel i...
 
 Nej nu !! Æggekage er en fynsk egnsret. Jeg kommer fra fyn, og har aldrig
 hørt om mel i æggekage. Æggekage er bare sammenpiskede æg som stivner på
 panden unden at man rører i den
 
 > omelet når du ikke blander noget i, men rører ægget rundt i en skål før du
 > smider det på panden.
 
 Er det ikke det samme som en æggekage der bare er foldet rundet om noget
 fyld ?
 
 
 
 
 
 |  |  | 
     Gitte Sørensen (29-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Gitte Sørensen
 | 
 Dato :  29-03-03 06:46
 | 
 |  | 
 
            Fri, 28 Mar 2003 21:47:29 +0100, skrev "Hans Chr. Vang"
 <arno@duksedrengen.dk> :
 >omelet når du ikke blander noget i, men rører ægget rundt i en skål før du
 >smider det på panden.
 Jeg har i sin tid lært, at omelet er når man pisker blommer og hvider
 hver for sig og vender det forsigtigt sammen til sidst. Omeletten
 bliver derved en hel del luftigere end en almindelig æggekage.
 -- 
 Gitte Sørensen
 Hjemmeside med bl.a. Galleri:     http://home.tiscali.dk/cgsorens Webshop med kosmetik & undertøj:  http://kosmetik-tak.dk Homeparty (kosmetik & undertøj):  http://gittes.dk |  |  | 
  Stig Mogensen (30-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Stig Mogensen
 | 
 Dato :  30-03-03 12:07
 | 
 |  | > ....og fuck blommen lidt op med en gaffel....
 
 *LOL*
 
 I det hele taget en lang tråd, uden at én har nævnt(gøres hermed) at en
 meget væsentlig ting er glemt! Baked Beans !
 
 /Stig
 
 
 |  |  | 
  Jan Bøgh (30-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Jan Bøgh
 | 
 Dato :  30-03-03 17:03
 | 
 |  | "Stig Mogensen" <norman_bates@forum.dk> wrote in message
 news:b66j2t$5qb$1@sunsite.dk...
 
 > I det hele taget en lang tråd, uden at én har nævnt(gøres hermed) at en
 > meget væsentlig ting er glemt! Baked Beans !
 
 ....samt stegte kartofler, stegte champignons og tomater (jeg går ud fra at
 vi taler om subject).
 
 vh
 Jan
 
 
 
 
 |  |  | 
  Hauge (30-03-2003) 
 
	
          | |  | Kommentar Fra : Hauge
 | 
 Dato :  30-03-03 17:08
 | 
 |  | 
 
            Hejsa
 "Stig Mogensen" <norman_bates@forum.dk> wrote in message
 news:b66j2t$5qb$1@sunsite.dk...
 > I det hele taget en lang tråd, uden at én har nævnt(gøres hermed) at en
 > meget væsentlig ting er glemt! Baked Beans !
 Så kunne jeg godt tænke mig at høre, skal de "bare" spises, eller skal de
 spises til noget, altså udover til den gang sunde mad, som indlægget i
 starten af denne tråd lægger op til?    Mvh Hauge
            
             |  |  | 
 |  |