/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opvarmning af steg
Fra : [w e b w o m a n]


Dato : 23-03-03 15:31

Hvordan opvarmer man bedst resterne af en steg?

Jeg har næsten en hel dådyrkølle i overskud fra i går og har inviteret
gæster til restespising i aften.

Skal jeg putte stegen hel i oven - ved høj eller lav temperatur, indpakket
(i folie) eller uindpakket.

Er det bedre at skære i skiver først? Og skal de i ovn ved høj eller lav
temperatur. Indpakket eller uindpakket.

Måske den bare skal pakkes ind i sølvfolie og plumpes i en gryde med kogende
vand?

Jeg kan få øje på mange mulige genopvarmningsmetoder.... men hvilken er
egentlig den, der bedst, hvis man ønsket et resultat, der er tæt på den
tilstand, stegen blev serveret i?

Mvh. Lisbeth




 
 
gch123 (23-03-2003)
Kommentar
Fra : gch123


Dato : 23-03-03 22:43

"[w e b w o m a n]" skrev d. 23-03-03 15:31 dette indlæg :
> Hvordan opvarmer man bedst resterne af en steg?
>
> Jeg har næsten en hel dådyrkølle i overskud fra i går og har inviteret
> gæster til restespising i aften.
>
> Skal jeg putte stegen hel i oven - ved høj eller lav temperatur,
indpakket
> (i folie) eller uindpakket.
>
> Er det bedre at skære i skiver først? Og skal de i ovn ved høj eller
lav
> temperatur. Indpakket eller uindpakket.
>
> Måske den bare skal pakkes ind i sølvfolie og plumpes i en gryde med
kogende
> vand?
>
> Jeg kan få øje på mange mulige genopvarmningsmetoder.... men hvilken
er
> egentlig den, der bedst, hvis man ønsket et resultat, der er tæt på
den
> tilstand, stegen blev serveret i?
>
> Mvh. Lisbeth
>
Jeg ville ikke varme stegen men servere den i tynde skiver, mager kød
som vildt bliver nemt tørt.
Mvh
Gertrud
>
>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Hans Chr. Vang (24-03-2003)
Kommentar
Fra : Hans Chr. Vang


Dato : 24-03-03 00:50

Måske varmt tilbehør til?

HC

"gch123" <gch123.news@kandu.dk> wrote in message
news:3e7e2ae4$0$119$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> "[w e b w o m a n]" skrev d. 23-03-03 15:31 dette indlæg :
> > Hvordan opvarmer man bedst resterne af en steg?
> >
> > Jeg har næsten en hel dådyrkølle i overskud fra i går og har inviteret
> > gæster til restespising i aften.
> >
> > Skal jeg putte stegen hel i oven - ved høj eller lav temperatur,
> indpakket
> > (i folie) eller uindpakket.
> >
> > Er det bedre at skære i skiver først? Og skal de i ovn ved høj eller
> lav
> > temperatur. Indpakket eller uindpakket.
> >
> > Måske den bare skal pakkes ind i sølvfolie og plumpes i en gryde med
> kogende
> > vand?
> >
> > Jeg kan få øje på mange mulige genopvarmningsmetoder.... men hvilken
> er
> > egentlig den, der bedst, hvis man ønsket et resultat, der er tæt på
> den
> > tilstand, stegen blev serveret i?
> >
> > Mvh. Lisbeth
> >
> Jeg ville ikke varme stegen men servere den i tynde skiver, mager kød
> som vildt bliver nemt tørt.
> Mvh
> Gertrud
> >
> >
>
> --
> Leveret af:
> http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste